Hello There, Guest! Login Register


Surub sita de dus Lelit

#1
Bunn...am scos sita de dus si i-am facut tot procesul de curatare temeinica, chiar avea nevoie saracul. Numai ca pana l-am desfacut am stricat filetul de la capul de surub...imbus/torx ce o fi fost el. Eu banuiesc ca era vorba de un imbus pentru ca fara fortare a intrat imbusul de 2.5. Stie cineva de unde as putea sa iau un,2,3 suruburi dealea ca sa il pot inlocui? Am inteles ca trebuie sa fie din inox alimentar (sper sa nu vb prostii). Multumesc frumos!
 
Reply
#2
(06-08-2015, 10:30)smihaimihaela Wrote: Bunn...am scos sita de dus si i-am facut tot procesul de curatare temeinica, chiar avea nevoie saracul. Numai ca pana l-am desfacut am stricat filetul de la capul de surub...imbus/torx ce o fi fost el. Eu banuiesc ca era vorba de un imbus pentru ca fara fortare a intrat imbusul de 2.5. Stie cineva de unde as putea sa iau un,2,3 suruburi dealea ca sa il pot inlocui? Am inteles ca trebuie sa fie din inox alimentar (sper sa nu vb prostii). Multumesc frumos!

Am patit si eu acum ceva timp, am bagat inbusul stramb si l-am stricat. Le-am scris celor de la Lelit si mi-au trimis gratis prin posta. Doar ca nu am puttu sa il scot de acolo, mi l-au scos cei de la Service (Gaggia Romania).
Daca e doar surubul si nu poti ajunge la ei, poate ti-l trimit contra cost.
Lelit 41 TEM + Ascaso Mini 2 + Tamper 57 mm Inox

Handpresso Wild 
 
Reply
#3
Din proprie experienta... nu ezitati sa intoarceti aparatul cu fundul in sus cand desfaceti acel surubel ca sa vedeti ca lumea ce faceti. (Bineinteles dupa ce ati indeparat rezervorul de apa)
Oricum daca este asa usor de stricat .... este clar ca este dintr-un metal foarte prost.
Bezzera BB005 TM, Aeropress, Hario v60 Icecoffee Maker, Lelit PL41TEM
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)