Hello There, Guest! Login Register


Super Jolly de ocazie

#1
Văzut azi în târg in Cluj-Napoca un Mazzer SJ, second. Vânzătorul se lăuda că este funcțională. Cerea 230 de lei pe ea Huh
Problemele acelui SJ:
- lipsea pâlnia de încărcare
- cea mai gravă: 380 V trifazic.
În rest arăta bine. Cam plină de cafea, dar nu prea rău.
Tare mă bătea gândul să o cumpăr dar, după ceva muncă de cercetare, mi-am dat seama că e prea mare bătaie de cap.

Așadar, dacă cineva crede că are nevoie de o râșniță trifazică, să-mi dea un PM și le voi răspunde cu numărul omului respectiv.

P.S. Nu sunt eu vânzător și nu am absolut nicio legătură cu omul care vinde. Vreau doar să fac o faptă bună.
 
#2
Daca se dovedeste ca e functionala, rasnita asta e destul de spartana si e destul de dificil de stricat, desigur, in afara socurilor mecanice... Cred ca un electronist poate rezolva usor adaptarea la 220. Pe Softpedia era un topic in acest sens.

Cosul de boabe era oricum cam inalt la SJ, asa ca se poate comanda de la un magazin de piese un cos de Mazzer Mini daca se potriveste sau se poate improviza ceva.

Mai luati in calcul si cutitele, vreo 20-30E.

Pentru cei pasionati de tehnica si in cautare de un lucru trainic si de foarte buna calitate, cred ca este o ocazie buna la 230 de lei! Bun pontul anticristi!
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
#3
adaptarea la 220V se poate face cu un condesator asa cum e prezentat in al doilea post de pe softpedia, dar problema e ca scade puterea motorului in acest caz. cred ca ii ramane suficienta putere sa rasneasca odata pornit, dar nu stiu daca ii ramane suficienta putere ca sa porneasca cu cafea in ea. eu la banii aia as lua-o si ca sa fac experiente cu ea. pe vremuri erau bobinatori de motoare si daca era unul priceput putea sa ti-l rebobineze cu diametrul la sarma si numarul de spire recalculat ca sa pastreze puterea la 220V, in ziua de azi au cam disparut de cand cu invazia produselor chinezesti.
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Huky 500
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.
 
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)