Hello There, Guest! Login Register

Starseeker coffee grinder

Salut,

Nu știu dacă am eu o problema cu funcția "search" sau chiar nu este niciun topic pentru râșnițele starseeker...

Sunt curios dacă sunt utilizatori pe forum, caut cava informații despre aceste râșnițe.

În principiu sunt interesat de starseeker ak74, model ce a apărut mai recent.

Ce părere aveți, merită atenție sau nu acest brand. Mulțumesc

Trimis de pe al meu VTR-L29 folosind Tapatalk
Rocket R58 + Starseeker AK74 + Hottop

Reply
N-am stat mult pe gânduri, câteva luni de zile, așteptând ceva review-uri mai serioase pe YouTube...
N-au apărut, dar a apărut spring festival la frații noștri chinezi, așa că am comandat-o.

A fost livrată in 7 zile calendaristice, prin FedEx.

Râșnița m-a atras prin design, specificații tehnice și mai puțin prin preț, dar ieftin și bun, tot mai greu.

O voi folosi, cel mai sigur, doar pe espresso, cafelele prăjite de mine fiind city sau city +.
Din specificații, plaja de râșnire espresso este între 1 și 10, având reglaje indexabile. La 5 am fost la limită cu curgerea, iar pe 6 am reușit să extrag așa cum îmi doresc.

La 19g am avut retenție 0,1g, râșnire in aprox 10 secunde la 1000 turații. La 600 turații am observat că se duce spre 15 secunde. Râșnița are timer de funcționalitate, acesta putând fi setat.

Motor de 250W, fără perii îmi lasă impresia că se descurcă foarte bine. Bonus, dacă se poate zice, este foarte silențios.

Comparată cu Arco goat, varianta pe curent, cafeaua râșnită este mai aerată, curgerea mai uniformă.
La aceeași cantitate de cafea râșnita, utilizând diferite turații am observat mici diferențe de gust, dar încă nu mă pot pronunța, mai trebuie studiat.

Per total sunt mulțumit de achiziție.    

Trimis de pe al meu VTR-L29 folosind Tapatalk
Rocket R58 + Starseeker AK74 + Hottop

Reply
Au trecut 3 luni... pe bursa nu a aparut... alte impresii ?

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)