Hello There, Guest! Login Register


Specificatii complete Ascaso Steel UNO Professional PID

#1
Salutare,

Se poate va rog sa-mi comunicati care sunt specificatiile complete ale espressorului Ascaso Steel UNO Professional PID (cel cu reducere pentru membrii)?

Sunt in balanta intre Lelit PL91T si Ascaso Steel UNO Professional PID.

Care sunt plusurile/ minusurile pentru fiecare dintre aceste doua modele?

Multumesc!
Lelit Diana PID Version, Ascaso i·steel matte, Nivelator, Tamper Lelit 58
Past: De'Longhi BAR14F, filtru nepresurizat 7g/ 14g, tamper inox 52 mm
 
Reply
#2
Atentie la Ascaso caci s-a schimbat espressorul. Cat timp mai exisa macar un singur exemplar din seria trecuta a lui Steel Uno PID, eu zic ca PL91 e in offside. Spun strict ca si specificatii, lasand la o parte design-ul sau alte considerente. Ascaso au trecut la thermoblock de inox invelit in aluminiu, vezi aici  si au mai plusat cu ceva la pret pentru toate beneficiile decare vorbesc ei acolo. Varianta de pana acum avea boiler de 300ml, deci nu thermoblock, iar pentru pretul sau sub 3000 de lei, era un SBDU ok, construit bine, la bataie cu Lelit PL41PlusT.  Deci strict intre cele doua, daca mai exista acum la importator varianta din trecut, e ma interesant (tinand cont si de pret)  Steel Uno Prof PID.

Despre eficienta noului sistem cu thermoblock nu stiu mai nimic si nu am avut incredere pana acum in acest sistem de incalzire, fata de boiler. Poate of si thermoblock-uri bune, nu zic, dar trebuie sa-si arate muschii in vreun test comparativ pe undeva. De fapt, pentru faptul ca sunt in acest moment foarte asemanatoare, noul Steel PID cred ca poate iesi din discutie la vreo 7-800E cat o fi in varianta noua, si se poate considera Ascaso Dream PID, (clip aici) daca cineva ar vrea neaparat PID si thermoblock lipit de grup. E frumusel ca design si cu specificatii acum asemanatoare cu Steel PID-ul nou, dar mai ieftin.

Im cazul Lelit, diferentele de design intre seria veche PL 41TEM / PL41PlusT  versus PL81 / PL91 sunt redate foarte bine in acest document, gasit de un user de aici pe un site din Ungaria.
Lelit Bianca, Honne Slim ~ In vacanta: Kinu + Kompresso
Past: Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)