Dupa eveniment chiar ne-am strans cativa sa vedem ce impresii avem la cald si se pare ca mai toate converg spre foarte bine, insa raman si observatii si lucruri de imbunatatit pentru la anul.
Personal am vazut putintei espressomani (dintre cei multi pe care ii cunosc din vedere macar) si in acelasi timp mi-as fi dorit sa fie o permanenta vanzoleala, ca la prima editie de la The Ark. Nu stiu de ce, a scapat un detaliu la promovare, de care si eu am aflat abia la locatie - intrarea a fost gratuita, iar mai toate cafelele servite de standuri au fost free, unele avand diverse cauze sociale pt donatii. Cumva, daca se trambita mai mult lucrul acesta, cred ca si fluxul de oameni era si mai mare.
Altfel, cafele bune si foarte bune, de la prajitorii de renume. Greu de raspuns la intrebarea "care cafea ti-a placut mai mult?", adresata destul de des. Fara sa se supere nimeni, o claritate mai mare a buchetului de arome cred ca am simtit-o pe Ethiopia Chelchele de la Guido, insa Adi a plecat devreme, pe la 12.
Concurentii campionatului au avut si o surpriza, 5 wildcard-uri in total, din cauza neprezentarii unor inscrisi, astfel ca imediat cum si-a facut cruce, colegul espressoman @
bogdan_geor a si fost extras din urna, oprindu-se insa in runda 2
Bubucalu a facut si el o impresie frumoasa, cu entuziasmul sau binecunoscut. In finala s-au batut reprezentanti ai Coftale, Bob si Victor Fresh to go, castigand Adi Mihaila de la Bob.
Unul dintre cele mai pretioase "lucruri" castigate (sper) de anul asta, este alegerea ca manager de competitie a lui Ernest de la Origo (cu noi pe forum de la infiintare), un baiat pe care il apreciez mult si care parca e specializat in regulamente / corectitudine / organizare... In mod normal ar trebui "fortat" sa fie si la anul pe acelasi post
)
Muzica s-a pus direct de pe vinil anul asta.
Bere artizanala a fost la barul Beans and Dots dar, IPA doar una singura, Easy Rider
Pentru la anul mi-as dori 10-15 prajitorii, intrare tot libera, workshop-uri mai multe, data, locatie si program anuntate cu doua luni inainte, street food afara, bar serios de artizanale
*felicitari Mihai pentru fotografii, de la an la an mai bun!