Hello There, Guest! Login Register

Site AVX PRO - Opinii

Salut!
Am vazut ca AVX ar avea niste site de precizie:
https://barshaker.ro/avx-pro-2118-58mm-1...wafo-style
https://barshaker.ro/avx-pro-1800-58mm-1...ter-basket
Par a fi asemanatoare cu cele High Extraction de la diferite firme precum Wafo, Sworks, Weber Workshops.
Le-a încercat oare cineva?
Lelit PL92T | Ceado E37S SSP SWEET LAB | MHW3-BOMBER R3 | KINGRINDER K4

Reply
Poate sa-ți dea mai multe detalii @MyR sau întreabă direct la Barshaker.ro, înainte să achiziționezi sita
Prajitor GENE CBR 101, Lelit Mara X, Eureka XL, Lelit 41TEM, Lelit 0433MMI

Reply
(28-06-2024, 21:29)lig76ct Wrote: Poate sa-ți dea mai multe detalii @MyR sau întreabă direct la Barshaker.ro, înainte să achiziționezi sita

O să îi întreb înainte însă doream să știu dacă am mai achiziționat vreun coleg

Reply
(28-06-2024, 17:06)Ari Wrote: Wafo, Sworks, Weber Workshops.

Toate sunt facuta in aceleas fabrica cu cel de avx... pe unele se pun eticheta Wafo, pe altele avx.
Produsele 90% sunt identice.
--Only God Can Judge Me--

Reply
Cam mare inghesuiala la facut site "wafo" in fabrica aia... :s

Reply
Pe mine m-ar interesează să știu cum este extracția în comparație cu sitele High Extraction precum Unibasket de Webber sau Pesado HE. Pare ca marginile s-ar extrage mult mai bine pe sitele astea AVX decât la sitele de precizie precum VST sau IMS, având mai multe găuri și mai aproape de pereți însă văd ca are un grad de înclinare la baza.
Nu ma aștept să fie la fel de bună ca un Unibasket care are pereți drepți și deci o suprafață mult mai mare pe fundul sitei dar nici nu e la fel de scumpă.

Reply
(02-07-2024, 00:11)Ari Wrote: Pe mine m-ar interesează să știu cum este extracția în comparație cu sitele High Extraction precum Unibasket de Webber sau Pesado HE. Pare ca marginile s-ar extrage mult mai bine pe sitele astea AVX decât la sitele de precizie precum VST sau IMS, având mai multe găuri și mai aproape de pereți însă văd ca are un grad de înclinare la baza.
Nu ma aștept să fie la fel de bună ca un Unibasket care are pereți drepți și deci o suprafață mult mai mare pe fundul sitei dar nici nu e la fel de scumpă.

Salut, eu am de cateva luni sita AVX PRO 1800 58mm 18g Precision si anterior aveam un IMS Competition.

Ca si extractie nu as putea sa iti zic care e diferenta exacta pentru ca nu am un refractometru. Ca si gust, shotuile au mai multa claritate dar nu mai au acleasi body ca si cu sita IMS lucru pe care eu personal il prefer.

Este sesizabila si diferenta in timpuil de extractie care normal indica spre o extractie mai mare. Cu sita AVX 1800 timpul de scurtat considerabil in sensul ca acuma extrag din 18g 45g in ~16s si anterior cu IMS cam 25-30s. Chiar daca flowul nu este cel mai frumos, compenseaza cu gusul :D.

Sper ca te ajuta experienta mea.
ROCKET Cinquantotto R58 | Mazzer Philos I200D | 1Zpresso K MAX | Eureka Mignon XL

Reply
Eu am trecut de la VST 18g la AVX 18g pe echipamentele din semnatura, consumand preponderent cafele light si mediu prajite.

Am facut ocazional teste comparative pe parcursul a 6 luni. In 90% din situatii nu a fost nevoie de modificare la macinatura.

Shoturile pe AVX sunt mai pe placul meu, adica ceva mai rotunde, balansate, clare, in general curgand cu 1-2 secunde mai repede.

Momentan am imprumutat si cateva site IMS Big Bang, IMS Nanotech tot la ~18g despre care nu pot zice ca se muleaza pe preferintele mele, insa Nanotech-ul reuseste sa scoata din unele cafele mai multa dulceata.
Flair 58 | Varia VS6 | Fellow Ode + SSP | Comandante MK3 | Acaia Pearl S | V60 | ThirdWaveWater. Ex: Eureka Manuale, Mignon ORO SD, Atom 75, DF64

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)