Hello There, Guest! Login Register


Sfaturi în privirea achiziției unui espressor semi-automat

#1
Salutare, am și eu nevoie de ceva sfaturi în privirea achiziționării unui espressor semi-automat.
Ideea este să aibe o interfață ușoară, să aibe spații de depozitare pentru boabe, de unde să tragă automat când selectezi un anumit program deja prestabilit.
În caz că vă întrebați, o să fie folosit pentru circa 200 cafele zilnic. (Scop comercial)
 
Reply
#2
Salutare....Sorin ce doresti tu , este un full automat de capacitate si asta gasesti in sector vending / HoReCa...aici sunt ceilalti... Big Grin ...care nu voteaza pentru full - automate , dar ....poate vreun coleg cu mai multa stiinta , te va ajuta printr-o redirectionare . N-ai nimerit chiar bine de data asta...Paaam , pam...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...
 
Reply
#3
(15-09-2017, 16:05)Levo Wrote: Salutare....Sorin ce doresti tu , este un full automat de capacitate si asta gasesti in sector vending / HoReCa...aici sunt ceilalti... Big Grin ...care nu voteaza pentru full - automate , dar ....poate vreun coleg cu mai multa stiinta , te va ajuta printr-o redirectionare . N-ai nimerit chiar bine de data asta...Paaam , pam...

Ok, apreciez. Poate poate. ))
Ideea este că angajații nu or să se ocupe exclusiv de cafea, sunt mai multe atribuiri.
Și cea mai bună soluție mi se pare un espressor cu programe prestabilite și spumarea laptelui de către personal, lucru nu prea greu, adică poate învăța oricine.
Mă gândeam la un WMF 5000S, dar aștept și alte sfaturi. Poate există alternative la un buget mai mic. )
 
Reply
#4
...Sunt de acord cu tine , aparatul arata bine ...pentru vending , insa nu - ti pot spune nimic despre el , aici espressoarele sunt operate manual ...de catre oameni , unii sunt scoliti in sensul acesta si se numesc barista...altii se auto- scolesc ...aici pe forum si se numesc home-barista , deci nu sunt operatori - programatori de automate ...insa cine stie poate o fi cineva... Cool ... ( as vrea sa te ajut , dar ma depaseste... Cool ...)
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...
 
Reply
#5
Exista doar anul asta cel putin 3-4 topice despre automate, care daca ar fi fost citite te lamureai ca esti intr-o eroare profunda.

Ajunge sa iti spun ca eu imi fac la Aeropress ceva mai bun decat scoate automatul de la birou.
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)