Espressoman fresh
Galati
Salut,
Nu am mai facut acasa.
Bugetul este de cam 3000 RON, as dori ca majoritatea sa fie indreptat catre o rasnita si sa incep cu un espressor ieftin, acesta fiind schimbat pe viitor.
Multumesc.
Espressoman in foc@
Iasi
Sper sa fie si colegii espressomani de acord, pentru a nu repeta posturi recomand sa citesti acest thread. Daca mai sunt nelamuriri ...
■ ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■ ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■ Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■ Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■
Espressoman infocat
Cârcea- Dolj
Set-up nou sau sh ? Amândouă noi sau combinate? Ce anume nu ai făcut acasă? :D
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀/ VOSTOK 1Gr/ Hoᴎᴎɘ Ꙅlim // Atom W65 //ꙄɘTTɘ WI //M47 Titan ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ
Espressoman fresh
Galati
01-08-2018, 20:09
(Edited 01-08-2018, 20:10 by Mv95.)
(01-08-2018, 19:58)sebas Wrote: Set-up nou sau sh ? Amândouă noi sau combinate? Ce anume nu ai făcut acasă? :D
nu am mai avut niciuna din ele la mine acasa.
Nu am probleme cu sh, atata timp cat nu e prea vechi sa trebuieasca sa inlocuiesc eu ceva in urmatoarea perioada.
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
Dar in rest (nu acasa)...espresso ai mai facut? Adica...stii ce sa faci ca sa reglezi / corectezi o extractie?
Mai da-ne cateva detalii :)
P.S. Vezi ca si eu am deschis un thread similar acum vreo luna, dar orientat spre un anumit tip de espressor. Daca te identifici cu "profilul" meu prezentat in thread, poate găsesti acolo cateva ponturi bune de la colegi!
LaPavoni Milano '15, RoK grinder
||| Lelit MaraX ||| Eureka Mignon Specialita ||| YUME beans :) ||| ----- ("fostele": LaPavoni Professional, RoK manual grinder)
Espressoman infocat
Piatra Neamt
Espressoman in foc@
Iasi
■ ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■ ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■ Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■ Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■
Espressoman fresh
Galati
Cum se compara acel grinder manual cu unu automat?
Din ce am vazut un grinder bun costa relativ mai putin decat un espressor bun, de aceea vroiam sa iau unul bun si un espressor ieftin in jur de 1000 ron pe care sa-l schimb in viitor dupa ce mai capat experienta.
Espressoman infocat
Piatra Neamt
In română îi spunem râșniță și sunt macar doua topice despre ea.
Nu te oprește nimeni să iei râșniță de 2000 de lei și espressor de 1000 dar asta nu înseamnă că vei lua o râșniță fara compromisuri.