Hello There, Guest! Login Register


Sfat achizitie espressor + rasnita buget 5000 lei

#31
(17-02-2021, 16:30)Lucian.C Wrote: Salutare ! Detin o rasnita Macap M42M . As dori sa-mi un sfat de achizitionare a unui espressor automat . Atentie - automat - , nu manual. Am avut manual un Lelit Elizabeth dar am renuntat dupa o luna. Va rog nu incercati sa ma convingeti ca este mai bun unul manual . As dori un espressor automat , eventual fara rasnita incorporata - daca exista asa ceva , pentru ca pentru rasnire vreau sa folosesc rasnita pe care am mentionat-o mai sus .
Multumesc !
Razvan de la Yume spunea ca a avut rezultate bune, (daca mergi pe anumite setări) cu un automat de la Miele
dar are râșnița incorporată, costa in jur de 4500
Bugster+Honne, Kinu
 
Reply
#32
(17-02-2021, 17:07)neapci Wrote: Un espressor automat nu rasneste singur cafeaua?
Ba da dar sunt unele care merg și cu cafea deja măcinată. Dar cam toate au un simulacru de rasnita.
Espressor: Lelit Bianca / Gaggia Classic 2017 | Past: Lelit Mara / Nuova Simonelli Oscar II / Lelit PL41TEM
Rasnita:  Kopi Deva / Lelit PL72 William / Kinu M47 / Arco 2 in 1
 
Reply
#33
Lucian.C, desi ti-am citit postarile, nu am reusit sa imi dau seama ce tip de cafea iti place si unde anume ai baut un espresso pe placul tau. De aceea, tinand cont de datele prezentate de tine, eu te sfatuiesc sa vizitezi magazinul Delonghi din mallul Baneasa-Feeria (langa aeroportul Baneasa) si sa rogi fetele care vand acolo sa iti faca o cafea espresso la masina lor automata pe care o folosesc pentru demonstratii. Asa iti poti sa seama daca este pe placul tau cafeaua pe care pot masinile automate sa o furnizeze, si de la care poti avea un punct de plecare, folosind apoi rasnita ta Macap si alte tipuri de cafele. Daca gustul va fi pentru tine multumitor, atunci poti analiza ce model sa-ti cumperi. Toate masinile automate au rasnita incorporata (ceea ce pentru tine nu va fi utila - Macapul este peste rasnitile din dotarea automatelor), si au diverse alte functiuni care iti pot fi utile sau nu. Dar aceasta este o alta discutie, viitoare, pe care o putem dezvolta daca te hotarasti in acest sens. Succes.
Lelit Anna PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, Gene CBR101R, KinGrinder K4.
 
 
Reply
#34
Eu am băut blendul Yume no. 1 pe un DeLonghi Autentica și a ieșit foarte bun. Cred că are și preinfuzie. În rest mai era recomandat pe forum un model de Miele, tot așa, cu preinfuzie. Însă râșnița pe automate este foarte slabă comparată cu Macap-ul.
Gaggia Baby Millennium, Macap M2M stepless, Eureka Mignon Manuale, Kinu M47, Aeropress, V60, Timemore B75, Acaia Pearl
 
Reply
#35
daca vrei automat..multa lume lauda automatul asta de la Delonghi

https://altex.ro/espressor-de-longhi-eca...CAM22360B/

Nu l-am incercat eu...iti spun doar ce am auzit. Sincer mi se pare mult să dai 5000 pe un automat chiar daca scrie Miele pe el..tot din plastice e facut si nu scoate cafeaua ca un semi automat folosit corect.
Daca ai avut deja un semi automat si nu te-ai acomodat cu el, ai putea incerca un automat si sa fii multumit de cafeaua lui daca nu ai pretentii exagerate în materie de cafea. Eu te inteleg...nu toata lumea e pasionata si are rabdarea sa exploateze un semi automat mai ales cand faci încercari o luna-doua si nu iese nimic multumitor.
La Miele daca vrei musai ai reprezentanță în București unde poti incerca produsul

ce nu ti-a mers cu lelit-ul?

a propos.... din cate stiu automatele Delonghi le poti folosi cu cafea macinata...deci poti folosi si macapul
posibil sa fie aceeași situație si la Miele
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)