Hello There, Guest! Login Register


Sfat achizitie espressor automat

#1
Buna ziua ! Am observat cateva reduceri la altex, pe care le voi afisa mai jos.Imi puteti spune care ar fi cea mai buna optiune ca si fiabilitate si sa zic, performanta ? 
http://www.altex.ro/espressor-bosch-tca5...-bar-negru
http://www.altex.ro/espressor-de-longhi-...-bar-negru
http://www.altex.ro/espressor-bosch-vero...-bar-negru
http://www.altex.ro/espressor-super-auto...-bar-negru
Va multumesc !
 
Reply
#2
Mai rar vei gasi sfaturi legate de automate pe acest forum, fiind niste robotei nefiabili si impotenti in materie de espresso.

Prima intrebare ar fi daca te-ai documentat despre ce inseamna cafeaua in general si espresso in special? Iti doresti un lichid facut repede indiferent de calitatea lui 



sau cauti un espresso adevarat? 


#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
#3
OK, m-am lamurit, scot automatele  de pe lista.Momentan am un espressor cu pompa Delonghi si o rasnita Krups, care nu face fata.Ar fi bine sa imi iau alta rasnita si un semi-automat ?
 
Reply
#4
Uite, ca sa nu ne repetam cu discutiile de baza si sa mai salvam din timpul colegilor forumisti, iti recomand sa citesti acest articol de pe forum unde s-a explicat simplu si pe intelesul tuturor celor la inceput, ce reprezinta fiecare categorie de espressor. La fel si in cazul rasnitelor.   De altfel, ai primit automat pe email la inregistrare aceste link-uri, fiind lucruri care trebuiesc parcurse inainte de a deschide noi subiecte.

Te asteptam cu intrebari apoi...
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)