Espressoman infocat
cluj-napoca
Salutare, doresc sa achizitionez un espressor si nu stiu ce sa iau. M-am oprit la Quick Mill Rubino Plus si Nuova Simonelli Oscar Mood. Mai am in vedere si Rocket Cronometro R. Voi ce recomandati? Calitatea espresso primeaza.
In prezent am doua risnite Eureka Specialita si Eureka Oro XL.
Espressoman infocat
Satu Mare
Salutare.
Ce înseamnă espresso pt tine? Ce cafele bei? În posturile mai vechi ai fost mai explicit, sigur ai mai adunat experiență..
Ce anume cauți și ce te atrage la echipamentele de mai sus?
Crem One Profiler, Timemore Sculptor 078S, -Profitec T64, -Nuova Simonelli MDH
Espressoman infocat
cluj-napoca
(04-09-2024, 16:09)Florinush Wrote: Salutare.
Ce înseamnă espresso pt tine? Ce cafele bei? În posturile mai vechi ai fost mai explicit, sigur ai mai adunat experiență..
Ce anume cauți și ce te atrage la echipamentele de mai sus?
Beau espresso clasic italian cu blenduri medium spre dark. Cafea italiana in mare parte. Ma intereseaza sa fie cat mai apropiate ca gust de aparatele de bar mari. Nu stiu care ar fi diferenta de calitate intre un grup E61 precum cel de la Quick Mill si grupul de la Nuova Simonelli. Imi place ca ambele au PID deci un control bun pe temepratura. La Nouva imi place si faptul ca poti programa pe timp dozarea ceea ce face lucrurile mai simple pentru toti din casa odata ce am setat in mare rasnita.
Espressoman infocat
Bucuresti
(04-09-2024, 13:08)cristimvc Wrote: Salutare, doresc sa achizitionez un espressor si nu stiu ce sa iau. M-am oprit la Quick Mill Rubino Plus si Nuova Simonelli Oscar Mood. Mai am in vedere si Rocket Cronometro R. Voi ce recomandati? Calitatea espresso primeaza.
In prezent am doua risnite Eureka Specialita si Eureka Oro XL.
Salut,
Eu te sfătuiesc să mergi pe Quick Mill, dacă astea sunt singurele tale opțiuni; am avut Oscar în trecut, nu sunt niște aparate rele, însă foarte plasticoase, iar calitatea componentelor interne am apreciat a fi mai scăzută, când a avut aparatul nevoie de servisare.
Cred ca mai util atât pentru tine cat și pentru noi, ar fi fost să spui ce buget ai; poate ca băieții îți recomandau niște jucării cu un raport calitate/pret superior.
Tudor’s Pavoni Pro Custom• Ceado E37SD Opalglide• Profitec 500
Espressoman infocat
cluj-napoca
Ca buget as zice maxim 10000 lei.
Espressoman infocat
Bucuresti
(05-09-2024, 11:49)cristimvc Wrote: Ca buget as zice maxim 10000 lei.
Recomandarea mea pentru acest buget :
https://barshaker.ro/b-stock-resigilat/l...-v3-2022-1
Tudor’s Pavoni Pro Custom• Ceado E37SD Opalglide• Profitec 500