Welcome Back Log In Create Account

Sfat achizitie

O parere si despre Lelit PL 42 EM? Cel cu râșnița incorporată?
AVX DB1X, DF64 gen 2.5

Reply
Doriti sfaturi, dar nu va place sa rasfoiti forumul.
Aici Liviu a explicat foarte bine.
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...00lei-Help
DeLonghi ECP 35.31 / AVX CG301 / Arco / Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant

Reply
Revin cu o ultima cerere de recomandare din partea voastra.
Acum ca suntem in apropiere de black friday, indiferent de reduceri voi face o achizitie.
Eu inclin spre AVX CG301 + AVX DB1X V2 pe riscul meu spun unii, fiind produse chinezesti. In caz contrar as putea sa iau pachetul home barista de pe forum - Lelit PL41TEM PID + PL43MMI si accesoriile aferente. Ma gandesc ca cei de la Lelit si au demonstrat fiabilitatea de-a lungul timpului si ar fi o varianta mai sigura.
Voi ce parere aveti??
AVX DB1X, DF64 gen 2.5

Reply
(04-11-2025, 11:15)manu86 Wrote: Revin cu o ultima cerere de recomandare din partea voastra.
Acum ca suntem in apropiere de black friday, indiferent de reduceri voi face o achizitie.
Eu inclin spre AVX CG301 + AVX DB1X V2 pe riscul meu spun unii, fiind produse chinezesti. In caz contrar as putea sa iau pachetul home barista de pe forum - Lelit PL41TEM PID + PL43MMI si accesoriile aferente. Ma gandesc ca cei de la Lelit si au demonstrat fiabilitatea de-a lungul timpului si ar fi o varianta mai sigura.
Voi ce parere aveti??
DF 54 sau 64 chiar si SH + AVX DB1X V2
ECM Puristika, DF64 SSP MP, DF64V SSP HU.  Aeropress+Timemore C3

Reply
Eu mi-am exprimat parerea: AVX
dar.... daca zici ca te gandesti ca Lelit si-au demonstrat fiabilitatea in timp si ca ar fi o varianta mai sigura de ce sa te contrazic ?
Banii tai , alegerea ta, riscul tau.
DeLonghi ECP 35.31 / AVX CG301 / Arco / Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)