Hello There, Guest! Login Register

Sfat achizitei espressor

Buna ziua, as avea nevoie de sfatul colegilor mai experimentati de pe forum, am achizitionat de aprox. 2 luni un pachet de lelit 41tem + rasnita lelit 43mmi si acum parca as vrea un HX, deoarece beau doar bauturi pe baza de lapte, o cafea dimneata si una dupamasa. Probelma este cand am mai multi invitati care doresc cafea si acolo parca merge mai greu.
As dori sa stiu ce imi recomandati intre un ECM Mechanika Slim sau un Lelit 62s sau sa astept lelit 62X. 
Merita sa fac deja un upgrade sau ma grabesc? 
ECM-ul va fi achizitionat de la colegul din Zalau Tudor P. deci nu va avea cel mai probabil garantie, lelitul daca nu gasescu unul sh pe formu bun ca si pret voi merge cred ca pe unul nou de la distribuitor direct.
Daca imi recomandati alt espressor inafara de cele mentionate de mine sunt bine venite.
Multumesc mult anticipat pentru sfaturile acordate !
ECM Mechanika V Slim, Eureka MIGNON SPECIALITA'
(Lelit 41TEM, Lelit 43MMI, Leveler Motta)

Reply
Cum o sa arate un setup cu espressor de 1000 de euro si rasnita de 100? 

Exista PL92T care e facut special pentru bautorii de cafea cu lapte. Un Mignon Specialita sau Sette 270, s-ar potrivi destul de bine alaturi de el.

Reply
De rasnita sunt multumit in momentul de fata, dar ulterior voi face un upgrade si la aceasta. Acum intentia este de upgrade pt espressor :) as fi curios ca si calitate daca ECM este peste lelit sau expobar.

Reply
La inceput ar trebui sa te intereseze mai mult usurinta in utilizare decat fiabilitatea pe termen foarte lung. 

Un HX necesita o rutina specifica pentru a lucra in aceeasi parametrii de fiecare data. Din aceasta cauza un DB e o alegere mai buna. 

Mirajul unui espressor mai scump e foarte greu de combatut dar imagineaza-ti cum ar arata un Ferrari cu roti de Tico.

Reply
Interesanta comparatia :)) Mai astept si alte pareri :)

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)