Espressoman infocat
Constanța
Doresc să achiziționez o raşniță și oscilez între una manuală Kinu M38 sau una electrică precum cea care e la vânzare pe bursă Fiorenzato T80 sau alte 4-5 modele asemănătoare (cuțite asemanatoare si pret tot pe acolo 500-600) pe OLX.
Nu ma deranjează sa fac sport cu cea manuală deoarece am si acum tot o manuală vintage.
Mai mult ma intereseaza calitatea macinaturii.
Vibiemme Domobar Levetta (Piccolo) + IMS Competition E61 200IM + IMS 17g B70 Competition + PID REX C100. Rasnita Mazzer Super Jolly. OCD v2 by Kamasi. Tamper Etolia Competition 58,5 mm.
Espressoman infocat
Londra
Following…si eu incerc sa ma conving intre un CeadoE5P,Mahlkonig Vario sau Kinu M47
Fracino Classico//Kinu M47/Vario Scale/Motta 58mm Tamper
Espressoman infocat
Rm. Valcea
Eu am Quamar T80 si astept M38 low cost. Electrica pentru cafeaua de zi cu zi si manuala pentru prajeli si degustari.
Brasilia Club, Kinu Simplicity, Comandante, Kingrinder P0, Mignon Specialita.
ex: Gaggia Espresso, Color; Quamar T80, Macap M2D, Feldgrind 2.
Espressoman infocat
Constanta
02-10-2016, 18:22
(This post was last modified: 02-10-2016, 18:23 by stefandinescu.)
Kinu exceleaza la calitatea macinaturii. Daca nu bei 3 doppio de dimineata, poti da la manivela. Daca bagi 3 doppio ca mine si vrei manuala, sa iti antrenezi antebratul cu un flexor de cauciuc sau unul cu arc.
Asta da comparatie de scule la acelasi pret. Daca ai nevoie de liniste in casa dimineata si espressorul este silentios, ia Kinu. Imi iau si eu una pentru deplasari. Acasa ramane tancul Mazzer Super Jolly.
La Marzocco GB5, La Marzocco Vulcano, Eureka Mythos, La Marzocco GS3, La Spaziale Mini Vivaldi II
Espressoman infocat
Constanța
Am cedat si am achiziționat M38 (a sosit deja). Datorita spațiului mare ocupat si a zgomotului produs de cele electrice. Electrica rămâne pt viitor.
Vibiemme Domobar Levetta (Piccolo) + IMS Competition E61 200IM + IMS 17g B70 Competition + PID REX C100. Rasnita Mazzer Super Jolly. OCD v2 by Kamasi. Tamper Etolia Competition 58,5 mm.