30-05-2026, 17:25
(Edited 30-05-2026, 17:34 by traian.popescu.)
Salut, trebuie sa fac loc prin seturi si m-am hotarat sa scap de setul pourover:
1. Hario Switch - Cumparat la Coffeeast 2026 de la edream, cutia originala plus vreo 50-60 filtre V2 de la hario. Pret 120lei + transport
2.Rasnita manuala Varia EVO 2 non-hybrid - Am cumparat rasnita direct de la Varia in februarie 2026 folosita 80% pentru travel (aeropress) dar la Coffeeast m-am indragostit de Eureka baby v3 (ce am si cumparat-o) si imi place sa o folosesc mai mult. Pret 565lei + transport (cu tot cu taxe import, transport si sleeve rasnita a fost apozimativ 920lei).
Rasnita vine cu:
- Hardcase, cutia originala cat si cutia de transport din China
;
- Imbus pentru desfacut rasnita, harta de macinat
- Sleeve silicon pentru grip cu suport integrat pentru a tine bratul (cumparat contracost la 13$...
)
Rasnita are aspect 9.8/10 are o mica zgarietura pe brat ( a cazut shower screendul pe brat cand faceam o cafea la Flair...). Face espresso foarte bun are 140 de pozitii non-stepless cu hypernova burr de pe Varia VS3 (a doua generatie). in 80% din timpa am folosit pentru aeropress. In total cred ca am rasnit la ea aproximativ 1.6-2kg de cafea.
Sumt multe de spus de rasnita, eu o vand ca nu o folosc asa de mult, sta in hardcase. Las un link de review sunt mai multe pe youtube- https://www.tomsgrinderlab.com/varia-evo...d-grinder/
3. Ofer si kettle electric Fram cadou daca cineva cumpara Hario si Varia sau contracost 70lei (numai am cutia originala, am folosit-o cand am vadut ceva pe grup).
Le vand pentru am gasit un poourover set Serpent de la bomber ce urmeaza sa ajunga intr-o saptamana si contine V60, rasnita, kettle electirc, cantar, etc. si nu...mai am loc pe masa...
P.S. Daca doreste cineva un Flair 58+2 am doua si care sta degeaba 2500lei usor negociabil cu vreo 600lei in acesorii (site, doua portafiltre, etc).
Multumesc, zi faina!
1. Hario Switch - Cumparat la Coffeeast 2026 de la edream, cutia originala plus vreo 50-60 filtre V2 de la hario. Pret 120lei + transport
2.Rasnita manuala Varia EVO 2 non-hybrid - Am cumparat rasnita direct de la Varia in februarie 2026 folosita 80% pentru travel (aeropress) dar la Coffeeast m-am indragostit de Eureka baby v3 (ce am si cumparat-o) si imi place sa o folosesc mai mult. Pret 565lei + transport (cu tot cu taxe import, transport si sleeve rasnita a fost apozimativ 920lei).
Rasnita vine cu:
- Hardcase, cutia originala cat si cutia de transport din China
;- Imbus pentru desfacut rasnita, harta de macinat
- Sleeve silicon pentru grip cu suport integrat pentru a tine bratul (cumparat contracost la 13$...
)Rasnita are aspect 9.8/10 are o mica zgarietura pe brat ( a cazut shower screendul pe brat cand faceam o cafea la Flair...). Face espresso foarte bun are 140 de pozitii non-stepless cu hypernova burr de pe Varia VS3 (a doua generatie). in 80% din timpa am folosit pentru aeropress. In total cred ca am rasnit la ea aproximativ 1.6-2kg de cafea.
Sumt multe de spus de rasnita, eu o vand ca nu o folosc asa de mult, sta in hardcase. Las un link de review sunt mai multe pe youtube- https://www.tomsgrinderlab.com/varia-evo...d-grinder/
3. Ofer si kettle electric Fram cadou daca cineva cumpara Hario si Varia sau contracost 70lei (numai am cutia originala, am folosit-o cand am vadut ceva pe grup).
Le vand pentru am gasit un poourover set Serpent de la bomber ce urmeaza sa ajunga intr-o saptamana si contine V60, rasnita, kettle electirc, cantar, etc. si nu...mai am loc pe masa...
P.S. Daca doreste cineva un Flair 58+2 am doua si care sta degeaba 2500lei usor negociabil cu vreo 600lei in acesorii (site, doua portafiltre, etc).
Multumesc, zi faina!
Profitec Go | Flair 58 plus 2 | F74 Navigator | AeroPress Go | Eureka Baby V3 | Varia Evo V2.
Ex Flair Singature / Flair Neo Flex / Comandante C40.
Ex Flair Singature / Flair Neo Flex / Comandante C40.