Espressoman infocat
Cluj
Salutare! Am o problema cu o rasnita df64 si postez aici in speranta ca voi gasi unde as putea sa o duc sa o repar. Pe scurt, problema ar fii ca nu e aliniată deloc bine si nu se apropie deloc de macinatura necesara pentru espresso. Sunt in Cluj dar se poate trimite si in tara, sau duce la Baia Mare. Am incercat la service la crema perfecta însă au trimis-o inapoi si au zis ca nu are nimic. Nici la service la barshaker nu se pot ocupa de ea. Stie cineva unde as putea sa o duc, sau este cineva cu mai multa experienta in asta decat mine care m-ar putea ajuta? Contracost, bineinteles. Multumesc!
Am mai scris despre ea aici:
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...TE?page=35
Sent from my iPhone using Tapatalk
Breville dual boiler, df64, ARCO, soon-Timemore 078s. Aeropress, Moka, Hario switch
Espressoman infocat
Slobozia
ceva nu face sens.. spui ca la testul cu markerul se sterge 90% dar ca nu poti rasni suficient de fin? incearca sa scoti acele arcuri si sa impingi mansoanele de plastic sa fie la baza arcului apoi reasambleaza rasnita. cumva atunci cand reglezi rasnita de la grosier la fin o faci cu rasnita oprita?
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro
Espressoman infocat
Cluj
24-03-2023, 14:43
(This post was last modified: 24-03-2023, 14:44 by Alex112.)
Nici pentru mine nu prea a avut sens. Am incercat cu arcurile si tot la fel. Si cu cauciucurile sus, si cu ele jos.
Breville dual boiler, df64, ARCO, soon-Timemore 078s. Aeropress, Moka, Hario switch
Espressoman infocat
Cluj
24-03-2023, 15:19
(This post was last modified: 24-03-2023, 15:20 by Alex112.)
Am zis ca mai incerc azi sa fac o cafea sa ma asigur ca nu sunt eu nebun. Am desfăcut capacul, am verificat ca e ok inauntru, am luat jos cuțitul de jos si l-am curatat si l-am pus cum am apucat in interior. Marea surpriza-din ceva motiv functioneaza. Îneacă aparatul la 1,5. Chiar nu inteleg :) Am incercat si cu aliniere inainte, si cu pus Cuțitele in toate pozițiile posibile, si cu șurubele de la talpa, si cu arcurile. Numa nu mergea. Aceeasi rețeta, acelasi aparat, acelasi cos. Si filetul e intact, ca ma gandeam ca poate am pus capacul gresit, deci nu e nici asta. Am reusit sa scot acuma pe la 4 macinatura 1:2 cam in 37 secunde. Mi-e si frica sa o mai desfac :)
Espressoman infocat
Deva
Parca piese-espressor.ro aliniază rasnite
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Espressoman infocat
Cluj
(24-03-2023, 16:21)IndreiR Wrote: Parca piese-espressor.ro aliniază rasnite
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Multumesc! Am vorbit cu ei si se pot ocupa, daca nu gasesc nimic mai local voi rezolva asa