Welcome Back Log In Create Account

Salut

va salut.am si eu un gaggia pro clasic si vreau sa ii pun arc de 9 bar ,dar am gasit o valva de presiune aici https://www.piese-espressor.ro/valva-exp...fea-gaggia, si nu stiu daca e compatibila si reglabila ptr 9 bar, stie cineva ceva de aceasta valva ? multumesc!

Reply
Salut, ca si opv reglabil, unul in forma de T asa cum este descris aici este mai usor de montat.
Ceva similar cu ce ai pus tu am folosit eu, vezi poza/post-ul meu de aici dar trebuie sa pui un T intre pompa si boiler.
Cea mai usoara solutie pt gcp ramane in continuare sa pui efectiv alt arc sau sa tai din arcul existent. Tai cate o spira dupa care masori cu un portafiltru cu manometru presiunea.
​​​​Gasesti pe forum mai multe topics in acest sens.
Alm Kopi 51mm DIY heat group, Flair Neo v1, Staresso Mirage, ROK Presso.
Hario V60, Cafec Deep 27, Ceado Hoop, Orea V3, AeroPress.
Philos I200D, ZP6s, Kingrinder K6.
Ex: Gaggiuino Lego GCP, DF83 SSP MP, Kinu, Gaggia (PID, preheat box, dimmer), Dedica, Eureka Mignon.

Reply
(29-01-2023, 11:26)IAmWeasel Wrote: Salut, ca si opv reglabil, unul in forma de T asa cum este descris aici este mai usor de montat.
Ceva similar cu ce ai pus tu am folosit eu, vezi poza/post-ul meu de aici dar trebuie sa pui un T intre pompa si boiler.
Cea mai usoara solutie pt gcp ramane in continuare sa pui efectiv alt arc sau sa tai din arcul existent. Tai cate o spira dupa care masori cu un portafiltru cu manometru presiunea.
​​​​Gasesti pe forum mai multe topics in acest sens.

multumesc, o iau un arc de 9 bar atunci.

Reply
(29-01-2023, 13:36)yetyman Wrote:
multumesc, o iau un arc de 9 bar atunci.

Totusi inainte de a cumpara un arc nou, de ce nu incerci sa tai cate o spira din asta existent. Oricum nu o sa-l ma folosesti, iar mai rau nu o sa fie daca folosesti sita nepresurizata. Opreste-te la 10 bari
Lelit Anna PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, Gene CBR101R, KinGrinder K4.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)