Espressoman infocat
Bucuresti
Este un oficiu postal pe pentelimon, cred ca acolo o sa-ti ajunga, dar tre sa te interesezi.
Expobar Brewtus IV, HONNE, Kinu M-47, pitcher + tamper Motta + tamper dinamometric Concept-Art, site VST + IMS
In trecut: Gaggia Pure, Lelit PL41 TEM, Lelit PL 043MM
Espressoman Administrator
Bucuresti
Daca te descurci cu engleza suna-i direct pe cei de la USPS sau in cel mai rau caz da-le un mail, desi raspund greu probabil sau deloc. Sunt singurii care are putea sa iti raspunda clar pentru ca ei stiu daca au trimis coletul spre Romania sau nu.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman
Navodari
14-01-2013, 13:56
(Edited 14-01-2013, 14:07 by astinga.)
(14-01-2013, 13:38)Pascalau Wrote: Am comandat doua site VST, de pe site-ul fabricantului, pe 11 Decembrie anul trecut. Problema este ca nu mi-au ajuns nici acum. Am vorbit cu americanii si mi-au trimis acest raspuns: "We believe your package is being help at the POST or CUSTOMS. PLEASE CONTACT your LOCAL POST and or CUSTOMS to see if they are waiting for any Import Taxes to be paid. Bring the tracking number. LN 375 886 560 US".
Pe site-ul de urmarire a comenzii inca nu a aparut ca ar fi ajuns in Romania. Ar fi trebuit sa apara, nu?
Am fost la posta de langa mine si mi-au zis ca coletele din afara Uniunii Europene nu ajung la ei. Cum pot sa aflu la ce oficiu i-mi vine coletul? Cei de la posta nu au stiut sa-mi spuna. Sa mai astept? In mod normal ar fi trbuit sa ajunga intre 21 si 30 de zile. Intarzie din cauza sarbatorilor?
Ajunge la posta vamala de care apartii.[attachment=346]
Si eu am primit un TrakNum LN280145086US cand am comandat din state, dar pe site-ul postei romane nu a aparut. M-am trezit cu aviz in posta de la posta vamala.
:)
Voluntari
Astept sa apara pe site-ul de urmarire ca ar fi ajuns in Romania sau umblu de nebun pe la toate oficiile cu vama?
Brewtus, Honne, Mazzer Major, Kinu M47 Classic
Espressoman
Navodari
Nu cred sa apara ceva pe site-ul postei. Sa nu plece inapoi :(.
Bucuresti
Doar USPS pot sa-ti confirme faptul ca, daca ar fi ajuns in Romania ar fi aparut sau nu pe site-ul de urmarire. Oricum pune o intrebare si aici 021/9393111 (call center-ul postei), poate primesti de la ei un raspuns.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
RO
Eu am primit de la Posta o înștiințare cum ca trebuie să mă prezint la un anume oficiu poștal pentru a-mi ridica coletul extern.
CREAM ONE 2B R-LFPP | HONNE | VST | FELICITA ARC | KRIBLI-GRABLI
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
Si eu am comandat 2 site prin 4 sau 5 decembrie si inca nu mi-au ajuns. Am fost la posta la care vin coletele din afara UE de 2 ori si inca nimic. Sper sa nu se fi dus pe apa sambetei...
Profitec Pro 700, Eureka Olympus 75E
Espressoman infocat
Bucuresti
Sigur e din cauza sarbatorilor. Sunt f. multe trimiteri de sarbatori si curierii sunt si ei oameni, au si ei liber.
Expobar Brewtus IV, HONNE, Kinu M-47, pitcher + tamper Motta + tamper dinamometric Concept-Art, site VST + IMS
In trecut: Gaggia Pure, Lelit PL41 TEM, Lelit PL 043MM
Voluntari
Am primit azi sitele. 37 de zile a durat dar se pare ca a meritat asteptarea.
Espressoman infocat
TIMISOARA
vreau sa stiu daca si sitele astea sunt la fel ca si vst :La Marzocco, 7g ,sunt doua pe ebay cu 16 lire.Sunt scumpe sau sunt la un pret rezonabil.
BFC JUNIOR PLUS,la pavoni europiccola,mini moka,-- rasnita isomac profesional ,tamper motta
Bucuresti
Ca forma exterioara, da (poate pui si un link pentru edificare) dar VST sunt deocamdata ceva unic, datorita preciziei extraordinare a gaurilor. Eu am Marzocco 7g si VST 18g, iar diferenta de gaurire se vede si de un copil.
Banuiesc ca ai vrut sa pui semnul intrebarii nu punct... Daca e asa, atunci sunt scumpe. Te apropii de costul unui VST. La magazinele de piese ar trebui sa fie cam 5 E.
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
Pana la urma am primit si eu sitele, dupa mai bine de o luna si jumatate. Probabil ca odata cu ieftinirea expedierii a crescut timpul de livrare.
Espressoman infocat
Cârcea- Dolj
Astazi am facut comanda pentru VST-18g ridgeless, una bucata.Sa vedem in cat timp ajunge...
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀/ VOSTOK 1Gr/ Hoᴎᴎɘ Ꙅlim // Atom W65 //ꙄɘTTɘ WI //M47 Titan ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ
Espressoman
Navodari
Am si eu o intrebare catre cei care au luat site VST din SUA si NU au platit taxe vamale, TVA si alte taxe ...
La posta vamala, cand se ridica colet ati prezentat factura de la PayPall la vames?
Espressoman infocat
RO
Mie mi-a deschis pachetul și când a văzut că sunt doar niște simple site nici nu m-a întrebat de valoarea lor.
CREAM ONE 2B R-LFPP | HONNE | VST | FELICITA ARC | KRIBLI-GRABLI
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
(08-02-2013, 17:02)astinga Wrote: Am si eu o intrebare catre cei care au luat site VST din SUA si NU au platit taxe vamale, TVA si alte taxe ...
La posta vamala, cand se ridica colet ati prezentat factura de la PayPall la vames?
Nu le-am aratat nici o factura, au deschis coletul, au vazut factura din colet, 60$ si atat a fost, nu a trebuit sa platesc nimic.
Voluntari
Mie nici nu mi-au deschis coletul. Mi l-au dat si gata.
Espressoman
Navodari
Multumesc pt. raspunsuri. La Constanta este diferit, fara PayPall nu vezi colet.
Vames(a) ia efectiv chitanta PayPall la puricat.
Daca colet este primit de la neamuri, gen cadou, nu trebuie PayPall, dar expeditorul sa fie un John, Smith (persoana fizica), nu John Store, Smith Market (persoana juridica). :(
Espressoman infocat
Cârcea- Dolj
A venit sita, dar eu am facut comanda de 18gr. si a venit de 15gr. Oricum este altceva fata de cea originala de 14gr. Let's shot... :)
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀/ VOSTOK 1Gr/ Hoᴎᴎɘ Ꙅlim // Atom W65 //ꙄɘTTɘ WI //M47 Titan ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ
Espressoman infocat
Alexandria
acu ma bag si eu in seama :) , am in plus 2 site vst ridged 18 si 20 (nefolosite ) daca te intereseaza , folosesc doar 7 si 15 eu.
La Marzocco GS3 AV + MAHLKONIG K30 - SSP 65mm burrs.
Espressoman de Romania
Bucuresti
Dupa exact o saptamana de la comanda, am primit de la Square Mile Coffee cu livrare prin posta britanica, mult discutata sita VST. Am achizionat-o pe cea de 15g ridged, si imediat ce am ridicat de la posta pachetul, am trecut la un prim test.
Folosind aceleasi setari (cantitate, setare rasnita si aceeasi cafea), am constatat ca prin comparatie cu sita originala (modelul nou de la rancilio), am obtinut 60 ml in 15 sec. Nu am continuat cu alte setari pt a obtine 60 ml in aprox 25 sec (nu vreau sa stric bunatate de cafea de la d-l Mihai Honciuc :) ), dar chiar si asa cu acest rezultat, am observat ca obtin mai multa crema (crema, nu spuma.....parol).
Am sa incerc maine, cu o setare mai fina la rasnita si ceva mai multa cafea in sita, pt a obtine rezultate mai apropiate de "un vero espresso".
Am sa revin cu noi impresii
Sab Antica Levetta HX, 5 l boiler (rotary pump & water plumbed), La San Marco Super Jolly burrs, IMS screen shower and filter
Bucuresti
Pai o curgere de 15 secunde (adica un espresso subextras), va aduce mereu mai multa crema in ceasca. Insa cu pretul unui gust cam naspa. Cel mai celebru exemplu este
clipul Jason blend :)
Espressoman de Romania
Bucuresti
De cateva zile folosesc exclusiv sita VST, si constat ca nu ma mai confrunt cu surprize de genul, prea fin macinat, tampare puternica sau cantitate de cafea multa/putina.
Pana acum nu am reusit sa blochez curgerea, cu toate ca am am setat rasnita sa macine mai fin decat atunci cand foloseam sita originala. Este clar un pas inainte in a obtine un espresso de calitate, cu toate ca aveam ceva indoieli inainte de a o cumpara.......... mi se parea cam prea mult marketing in jurul ei.
Sab Antica Levetta HX, 5 l boiler (rotary pump & water plumbed), La San Marco Super Jolly burrs, IMS screen shower and filter
Espressoman infocat
Bucuresti
Dintre cei care ati comandat VST-uri pentru Gaggia Classic:
Ce varianta se potriveste mai bine pentru acel portafiltru? Ridged sau ridgedless? (18g)
10x si weekend placut!
Lelit PL81T+Niche Zero
Ex: Lelit PL62S, Mazzer Major; Gaggia Classic, Vario
Espressoman
Pitesti
Buna ziua,
as vrea sa achizitionez si eu o sita VST de 15 gr. Va rog sa-mi dati si mie un link de unde as putea sa achizitionez mai usor. Multumesc!
Gaggia Evolution, OPV, sita VST Ridged 15 gr, teava Rancilio Silvia, Gaggia MDF, tamper inox, termometru, latiera inox 600 ml
La Pavoni Dolce Espresso Pid
Bucuresti
Espressoman
Pitesti
Multumesc. Pana la urma care ar fi mai buna pentru Gaggia Evolution, Ridged sau Ridgeless?
Gaggia Evolution, OPV, sita VST Ridged 15 gr, teava Rancilio Silvia, Gaggia MDF, tamper inox, termometru, latiera inox 600 ml
La Pavoni Dolce Espresso Pid
Bucuresti
Oricare. Tine de preferinta ta. Mie imi place mai mult ridgeless pentru ca o pot scoate mai usor. Dar nu iese atat de usor incat sa ramana lipita de grup la scoaterea portafiltrului.
Espressoman
Bucuresti
Din uk te va costa in jur de 135 ron iar din us aproximativ 160, pentru o singura sita de 15g. daca mai dai si peste un vames suparat pe viata pentru cel din us vei mai plati si tva. si eu as vrea sa comand dar nu pana nu ma conving de utilitatea ei...
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler