05-05-2020, 14:54
Salut
Sa zicem ca ma tentează să-mi upgradez semnătura...sau ma rog, sa o schimb. Nu cred că e neapărat un upgrade
Am tot citit și aici pe forum, și pe alte forumuri...despre ce espressoare as putea alege, în bugetul de 1000 €. Ransita va rămâne Eureka Mignon Specialita.
Ma tentează un SBDU cu E61...din prisma prețului mai mic și a complicațiilor mai puține cu flush-uri și etc. specifice unui HX. O sa imi săriți în cap...și îmi asum
Vroiam sa întreb un posesor de SBDU cu E61 (ma uitam in mod special la Bezzera Unica), cam cat e timpul de așteptare pentru a aduce boilerul la temperatura necesară pentru crema de lapte, după ce fac espresso-ul. Si mai important, cat e timpul de așteptare sa revii la temperatura de espresso, după ce ai făcut crema.
Mersi!
LaPavoni Milano '15, Eureka Mignon Specialita
Sa zicem ca ma tentează să-mi upgradez semnătura...sau ma rog, sa o schimb. Nu cred că e neapărat un upgrade
Am tot citit și aici pe forum, și pe alte forumuri...despre ce espressoare as putea alege, în bugetul de 1000 €. Ransita va rămâne Eureka Mignon Specialita.
Ma tentează un SBDU cu E61...din prisma prețului mai mic și a complicațiilor mai puține cu flush-uri și etc. specifice unui HX. O sa imi săriți în cap...și îmi asum
Vroiam sa întreb un posesor de SBDU cu E61 (ma uitam in mod special la Bezzera Unica), cam cat e timpul de așteptare pentru a aduce boilerul la temperatura necesară pentru crema de lapte, după ce fac espresso-ul. Si mai important, cat e timpul de așteptare sa revii la temperatura de espresso, după ce ai făcut crema.
Mersi!
LaPavoni Milano '15, Eureka Mignon Specialita
||| Lelit MaraX ||| Eureka Mignon Specialita ||| YUME beans :) ||| ----- ("fostele": LaPavoni Professional, RoK manual grinder)