Hello There, Guest! Login Register

Rocket R58

Salut espressomani,

Dupa un concurs de imprejurari (detaliate in postarile lui Kawa http://www.espressoman.ro/forum/showthread.php?tid=215 ) am ajuns propietarul unui DB Rocket R58.
Am detinut inainte un Superautomatic Gaggia Titanium si un Lavazza Blue pastile.
In Titanium am folosit cafea Lavazza Supercrema si in Espressorul cu pastile Lavazza Blue Dolce.
Doresc sa experimentez diferite tipuri de cafea (astept opinii).
[/quote]

Attached Files Thumbnail(s)

Rocket R58, Mahlkonig Vario, site La Marzocco, tamper dinamometric Concept Art, Knockbox Metal M-Concept Art

Reply
Bine ai venit.
Lasa pastilele si incearca cafea prajita proaspat, ai sa vezi diferenta ;)
Expobar Brewtus IV, HONNE, Kinu M-47, pitcher + tamper Motta + tamper dinamometric Concept-Art, site VST + IMS
In trecut: Gaggia Pure, Lelit PL41 TEM, Lelit PL 043MM

Reply
Bun venit si felicitari pentru achizitie. Asteptam impresii despre utilizarea lui R58.

Despre cafea, citeste cu rabdare articolul de aici despre cafea si cele 3 pagini de forum de pe Softpedia.

Dupa ce pui sfaturile in practica o sa folosesti Lavazza Mega Ultra Crema doar cand vrei sa dai de mancare la gaini :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan

Reply
Bun venit,colegu
Lasa-te bombardat de informatii,si experientele espressomanilor.Cat despre cafea,ce ți-am povestit.Aparatul,oricum profi,pacat ca nu-i Expobar:P
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario, site La Marzocco,VST 15g,tamper dinamometric Concept Art, Knockbox Metal M-Concept Art,Tamping Station ConceptArt, Mahlkonig Peak

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)