Hello There, Guest! Login Register


Retur aparat

#1
Am și eu o întrebare. Poate careva dintre voi a trecut prin așa ceva. In cazul in care cumpăr un aparat prin formularul de reducere de pe forum și ulterior nu sunt mulțumit/nu ma pricep/nu îmi place aparatul, care ar fi condițiile de retur la importator? Se aplica prevederile legii consumatorului și in 14 zile de la cumpărare pot solicita returul fără un motiv aparte? Ținând cont ca aparatul se afla in aceleași condiții in care a sosit, minus acele câteva cafele făcute pana la acel moment.
Mulțumesc


Sent from my iPhone using Tapatalk
Lelit Mara X
 
Reply
#2
Vorbește direct la importator, legea e lege.
Daca ai probleme se preparare scrie-ne aici
Lelit Bianca, Honne Slim ~ In vacanta: Kinu + Kompresso
Past: Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30 
 
Reply
#3
Eu am vrut mai demult sa iau o rasnita si mi s-a spus ca daca o folosesc nu o mai primeste inapoi, e ceva legat de produse alimentare.... Mai bine suni si intrebi, sau cumperi si tu ce au si altii
Bezzera  BZ 40 DE HX, cafflano kompresso, tamper panthera gear powered by suncoffee , rasnita Compaq k3 ,  kinu M 47, WDT tool by panthera, hario v60,BWT filter, ibric, nivelator mota.


 
 
Reply
#4
La fel era sa patesc si eu cu un mixer vertical. Noroc ca stiam ca nu il mai primesc si l-am testat in gol. Facea un zgomot infernal si avea doua viteze. Am dus puțină muncă de convingere sa il returnez dar in final a fost ok.
Oricum trebuie citită cu atentie legea.
Espressor: Lelit PL62S Mara / Gaggia Classic (deplasare)
Rasnita:  Lelit PL72 William / Kinu M47 / Gino Rossi RR45 (deplasare)
 
Reply
#5
Produsele oricum vin testate când pe primesti de noi. Deasemenea sunt le poți testa și in show-room. Dacă Lelit spune ca produsele au urme de cafea ca ei le testează înainte de trimitere atunci nu prea au motiv de refuz din punctul meu de vedere. Oricum dacă nu reușesc voi apela la ANPC. Nu pot demonstra ca urmele de cafea sunt de la utilizator sau de la testul realizat de producător.


Sent from my iPhone using Tapatalk

[Image: d2da24afc4c9f311ae02d387ffedec59.jpg]


Sent from my iPhone using Tapatalk
Lelit Mara X
 
Reply
#6
Eu, nu mi-am dat niciodata seama de cum sa folosesc optim un espressor inainte de 3 luni de utilizare. A fost valabil si la Strega, si la Magica, nu mai zic de Pavoni. Deci a sta cu degetul pe tragaciul de returnare nu e neaparat exagerat, doar ca in lumea espresso-ului multe pot merge gresit in primele luni de "formare" a experientei, nu neaparat aparatele.
OE Apex (de vanzare), Mazzer Mini E + SSP (brew), ECM Classika PID + robinet
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)