Hello There, Guest! Login Register


Reducere 20% la cursurile Mabo de home barista si home roasting

#1
[Image: Ot3pDwX.jpg]

Echipa Mabo Coffee Roasters Bucuresti a creat o serie de cursuri potrivite pentru pasionatii de espresso acasa si nu numai, adaptand experienta baristilor profesionisti in cafenelele proprii la modul de lucru al espressomanilor si viitorilor espressomani, intelegand nevoile si dorinta de a obtine cat mai repede un espresso perfect, de a invata secretele latte art, de a deosebi gusturile si a recunoaste notele inscrise pe pachete sau chiar de a-ti praji singur boabele verzi acasa in cazul pasionatilor de home roasting. Puteti veni cu echipamentul propriu de preparare pentru a intelege foarte bine modul de lucru sau puteti folosi aparatura profesionala din training room-ul Mabo.

Aveti mai jos cele 6 module dintre care sunteti invitati sa il alegeti pe cel potrivit voua sau unei persoane pasionate careia doriti sa ii oferiti un cadou memorabil. Puteti de asemenea sa combinati doua sau mai multe module.

Reducerea pentru Espressoman oferita de catre Mabo este de 20% din valoarea cursurilor de mai jos, exprimata in cafea la alegerea voastra, din orice categorie. Spre exemplu pentru un curs de 800 lei va puteti alege cafele in val. de 140 lei, inclusiv in stare verde pentru cursul de home roasting. Toate cursurile se achita in avans, urmand a fixa apoi ziua preferata oricand exista o fereastra comuna cu trainerul. Daca aveti intrebari inainte de a va inscrie puteti folosi cu incredere formularul Mabo din pagina de reduceri sau contactele Mabo.

Pentru a obtine acest discount aplicati pe site-ul mabo.coffee la finalul comenzii pentru cursul dorit codul:
mabotraining20
 

Mai jos aveti cursurile, tematica si trainerii aferenti fiecarui modul:
 
Home Barista – Espresso – 700 lei (maxim o persoana)
 
Home Barista – Espresso, Acest curs este conceput special pentru cei care doresc să invete sa prepare un espresso corect acasă. La final vei avea cunoștințele și abilitățile necesare pentru a fi un Home Barista experimentat, capabil să pregătească espresso-uri de calitate superioară.
 
Durată curs: 3 ore
Locatia: Centrul de training MABÓ Vulturi – Str. Vulturilor nr 31, Sector 3, Bucuresti.
Trainer: barista Mihaela Croitoru / Vlad Liceac
 
Vei învăta:
Cum alegi cafeaua potrivită pentru espresso
Prezentarea și funcționarea espressor-ului de acasă
Utilizarea corectă a râșniței
Alegerea și îngrijirea corespunzătoare a espressor-ului
Parametrii care influențează extracția
Procesul de preparare
Degustarea și aprecierea extracțieiRezolvarea problemelor frecvente în prepararea espresso-ului
 
Home Barista – Latte Art – 700 lei (maxim o persoana)
 
Home Barista pentru Latte Art. Acest curs este dedicat entuziaștilor de cafea care doresc să aducă un plus de creativitate în ceașca lor de cafea prin latte art.
Durată curs: 3 ore
Locatia: Centrul de training MABO Vulturi – Str. Vulturilor nr 31, Sector 3, Bucuresti
Data: Vom stabili ulterior care va fi data cursului
 
Trainer: barista Mihaela Croitoru / Vlad Liceac
 
Vei învăta:
Cum influențează laptele gustul cafelei – tipuri de lapte si alegerea lui
Cât de importantă este latiera
Prepararea corectă a cremei de lapte
Practică pentru crearea cremei de lapte
Elemente de bază ale latte art-uluiPractică pentru a crea 2 modele simple: inimă și tulip
 
Home Barista Espresso & Latte Art bundle -1200 lei (maxim o persoana)
 
Acest program cuprinzător aduce laolaltă toate elementele cursurilor noastre Home Barista Espresso și Home Barista Latte Art.
Durată curs: 5 ore
Locatia: Centrul de training MABO Vulturi – Str. Vulturilor nr 31, Sector 3, Bucuresti
Data: Vom stabili ulterior care va fi data cursului
 
Trainer: barista Mihaela Croitoru / Vlad Liceac
 
Vei învăta De la espresso:
Cum alegi cafeaua potrivită pentru espresso
Prezentarea și funcționarea espressor-ului de acasă
Utilizarea corectă a râșniței
Alegerea și îngrijirea corespunzătoare a espressor-ului
Parametrii care influențează extracția
Procesul de preparareDegustarea și aprecierea extracției
Rezolvarea problemelor frecvente în prepararea espresso-ului
 
De la Latte Art:
Cum influențează laptele gustul cafelei – tipuri de lapte si alegerea lui
Cât de importantă este latiera
Prepararea corectă a cremei de lapte
Practică pentru crearea cremei de lapte
Elemente de bază ale latte art-uluiPractică pentru a crea 2 modele simple: inimă și tulip
 
Introducere in lumea cafelei – 600 lei (maxim 3 persoane)
 
Introduction To Coffee: Vom explora fiecare aspect de la originea boabelor până la procesul de prajire,preparare și degustare. Indiferent dacă ești un începător curios sau un pasionat al cafelei în căutare de noi cunoștințe, acest curs te va ghida pas cu pas prin întreaga experiență a cafelei.
Durată curs: 2 ore
Grup de maxim 3 persoane
Locatia: Centrul de training MABÓ Vulturi – Str. Vulturilor nr 31, Sector 3, Bucuresti
Data: Vom stabili ulterior care va fi data cursului
 
Trainer: Bogdan Georgescu – Vice Campion Mondial la Prajit Cafea
 
Ce vom acoperi:
Privire de ansamblu asupra locurilor în care crește cafeaua la nivel global, a principalelor specii din producția actuală și a obiceiurilor de consum
Origine și istorie
Vedere globală asupra distribuției Arabica
Momente scurte în timp
Prima cultură a cafelei
Consumul de cafea în Europa
Clasificare
Evoluţie
Specii Coffea
Fermentarea cafelei
Compararea metodelor de fermentare
Provocări și beneficii
Alte metode de fermentare inovatoare
Întrebări și răspunsuriConcluzii
 
Home roasting – 1.000 lei
 
Acest curs de prăjire a cafelei pentru acasă are ca scop să-ți ofere cunoștințe și abilități pentru a deveni un prăjitor de cafea mai priceput. Te va ajuta sa obti un echilibru între teorie și practică, fiind o bază solidă in dezvoltarea pasiunii tale pentru prăjirea cafelei. Vei parcurge de la istorie și procesele de prelucrare până la aspecte teoretice și practice ale prăjirii.
 
Durată curs: 5 ore
Participare: individuală (1 pax)
Locatia: Centrul de training MABÓ Vulturi – Str. Vulturilor nr 31, Sector 3, Bucuresti
Data: Vom stabili ulterior care va fi data cursului
 
Trainer: Bogdan Georgescu – Vice Campion Mondial la Prajit Cafea
 
Ce vom acoperi:
Istoria cafelei
Metode de procesare
Pregătire prăjire – teorieMetodologia prăjirii si practica
Evaluare cafea prăjită
Invatare sau perfectionare a softului Artisan in corelatie cu tipul de prajitor folosit
 
Prajirea Cafelei – Profesional (pret, disponibilitate si detalii la cerere trimitand formularul Mabo din pagina de reduceri)
 
Acest curs oferă o pregătire completă pentru profesioniștii din domeniul prăjirii de cafea, acoperind aspecte teoretice și practice esențiale pentru a atinge calitatea și consistența în industrie.
Durată curs: 2 zile

Participare: individuală (1 pax)Locatia: Centrul de training MABÓ Vulturi – Str. Vulturilor nr 31, Sector 3, Bucuresti sau locatia clientului.
 
Data: Vom stabili ulterior care va fi data cursului
 
Trainer: Bogdan Georgescu – Vice Campion Mondial la Prajit Cafea
 
Ce vom acoperi:
Istoria cafelei
Metode de prelucrare
Defecte de cafea verde
Pregătire prăjire – teorie
Metodologia și consistența prăjirii
Prăjire mostre
Evaluare cafea prăjită
Protocoale de prăjire de producție
Aprovizionarea cu cafea verdeEvaluare cafea prăjită – cumpărare/defecte/cupping
#Lelit Bianca V3 #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Past: #Expobar Brewtus IV #K30 
 
Reply
#2
Salutare! 
Nu se întâmpla nimic la introducerea codului mabotraining20...
Se poate rezolva?
Multumesc!
 
Reply
#3
Inteleg de la Bogdan ca sunt niste probleme in site care se vor rezolva rapid, legate de finalizarea comandarii cursurilor in general, urmand sa se anunte aici momentul rezolvarii. Insa oricand există formularul de reducere Mabo care poate fi trimis si va contactează ei in timpul programului.

Am uitat sa mentionez in prima postare (si voi modifica) ca la aplicarea codului nu scade efectiv pretul cursului pentru ca reducerea e in cafea dar ca sa va dati seama ca sistemul confirma aplicarea codului si considera reducerea in cafea la final de curs, vi se afiseaza mesajul cu verde "training espressoman (Mabotraining20)".

[Image: Op753NR.jpg]
#Lelit Bianca V3 #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Past: #Expobar Brewtus IV #K30 
 
Reply
#4
 Eu am fost la cursuri pentru Home barista ( cu rasnita si espressorul meu de acasa) sa invat sa sa fac un espresso corect acasă. Acum am cunoștințele și abilitățile necesare sa fac un espresso corect acasă. La finalul cursului am primit reducerea pentru Espressoman oferita de catre Mabo din  care am cumparat cafea.La cursuri am avut parte de oameni minunati ,de la care am invatat multe lucruri.
[size=small]Lelit  PL91T ,  Macap M2D[/size]
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)