01-12-2014, 13:33
Salutare tuturor si la multi ani! 
Tinand cont ca sunt foarte noua in comunitatea voastra, o sa incep prin a va spune ca am citit in ultimele zile aproape toate discutiile de aici, incercand sa ma informez
. Pe scurt, vreau sa achizitionez un espressor, si m-am decis la un Lelit PL41EM. L-am comandat ieri in black friday pentru ca mi s-a parut o oferta f buna.
Acum as avea nevoie de cateva sfaturi pentru achizitionarea unei rasnite. Bugetul e cat se poate de mic, intrucat espressor-ul imi mananca aproape toti banii
. Stiu ca veti spune ca mai bine luam o rasnita mai buna, si un espressor ceva mai slab la banii astia, dar m-am gandit ca o perioada pot sa traiesc cu o rasnita manuala, pana mai strang bani de una electrica.
Revenind la subiectul thread-ului, nu sunt hotarata ce rasnita sa aleg. Optiunile (pe care le-am gasit eu pana acum) ar fi:
- Porlex (tall sau small)
- Zassenhaus (o sa plec curand in Germania si as putea sa o iau de acolo, dar nu stiu cat sunt de ok)
- Hario slim (asta nu prea imi place pentru ca are recipientul de plastic)
- Comandante ? (http://www.comandantegrinder.com - a folosit cineva asa ceva?)
Ar mai fi Pharos, dar e putin in afara bugetului meu
.
Daca aveti alte idei, astept cu mare placere sugestiile voastre.

Tinand cont ca sunt foarte noua in comunitatea voastra, o sa incep prin a va spune ca am citit in ultimele zile aproape toate discutiile de aici, incercand sa ma informez

Acum as avea nevoie de cateva sfaturi pentru achizitionarea unei rasnite. Bugetul e cat se poate de mic, intrucat espressor-ul imi mananca aproape toti banii

Revenind la subiectul thread-ului, nu sunt hotarata ce rasnita sa aleg. Optiunile (pe care le-am gasit eu pana acum) ar fi:
- Porlex (tall sau small)
- Zassenhaus (o sa plec curand in Germania si as putea sa o iau de acolo, dar nu stiu cat sunt de ok)
- Hario slim (asta nu prea imi place pentru ca are recipientul de plastic)
- Comandante ? (http://www.comandantegrinder.com - a folosit cineva asa ceva?)
Ar mai fi Pharos, dar e putin in afara bugetului meu

Daca aveti alte idei, astept cu mare placere sugestiile voastre.
Lelit PL41EM, Lelit PL043MMI, Tamper Dinamometric Concept Art 57.5mm, Portafiltru bottomless, Pitcher 350ml