Hello There, Guest! Login Register

Recomandare rasnita espresso sub 500 lei

Am un Flair 58 si nu mai am rasnita. Vreau sa imi cumpar una manual sa o pot folosi acum cateva luni, dupa care imi voi lua una cu cutite plate, iar pe cea manuala sa o tin pentru plecari cu aeropress ul.

Am gasit variantele astea
1. Timemore C3esp Pro hexagonal 330 lei
Timemore CX Store

2. MHW 3Bomber Blade R3 heptagonal 430 lei
Magazinul oficial mhw. Din cate am inteles asta e destul de noua si n am gasit aproape nici un review

Amandoua de pe AliExpress

KINGrinder k4/6 nu sunt disponibile
Mai e si varianta de kinu din nou dar sare de buget.
Alte recomanari?

Nu ma astept sa fie ceva extraordinar dar mi a placut la C3esp portabilitatea si la Blade R3 ca are sita pentru fines.

Am uitat, 1Zpresso Q2 nu il gasesc si ar mai fi fost si varianta Normcore grinder V3

Sau mai bine sa le las pe astea si iau M47 Phoenix ul acum la 800 cu comanda de grup?
Flair 58 - MHW Blade R3 - MWH Cube 2.0 mini - Aeropress - Timemore B75 - Timemore Crystal Eye 02

Reply
K2 la 400 lei, s-a mai discutat.
Nu te lasa dus cu valul ca daca e numarul dupa k mai mare, si pretul mai mare, e musai sa fie mai buna.

Reply
K2 as fi zis si eu, din pacate nu mai este pe stoc din ce vad 
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan

Reply
Se da mai bine cand o scumpesti... in economia noastra paranormala...
In martie era 329 lei, in aprilie 399, acum nu mai e...

Reply
(10-05-2024, 19:50)Flad Wrote: Sau mai bine sa le las pe astea si iau M47 Phoenix ul acum la 800 cu comanda de grup?

Nu dau sfaturi de cumpărare dar ai grijă cu Kinu că mai ai timp DOAR o zi (până pe 12 mai)...

Reply
Eu folosesc cu placere si KinGrinder K2 si MHW 3Bomber Blade R3 heptagonal.
Sunt ok ambele dupa parerea mea.
430 lei este un pret excelent ptr MHW 3Bomber.
Hario V60 / Switch Immersion Dripper/ Kingrinder K6 / Klarstein Kettle
MHW -R3 manual grinder / Arco manual grinder /
Skywalker roaster
Arin v2.0 Lever ( de vanzare )

Reply
De Blade r3 eram foarte curios, suna foarte bine si fara plastic si cu sita aia

multumesc de sfaturi
Flair 58 - MHW Blade R3 - MWH Cube 2.0 mini - Aeropress - Timemore B75 - Timemore Crystal Eye 02

Reply
NineAM M1, vad ca acum e aproape 350lei, dar a fost si 250lei. Macina inclusiv pentru ibric.
DIntre variantele enumerate la inceput as cumpara Kinu Phoenix fara sa ma mai gandesc prea mult.

Reply
Adica exact ce n-as cumpara eu, al doilea pe lista dupa comandante :)

Ce bine e sa ai optiuni...

Reply
(11-05-2024, 12:07)renatoa Wrote: Adica exact ce n-as cumpara eu, al doilea pe lista dupa comandante :)

Ce bine e sa ai optiuni...
Nu recomanzi mhw?

Am vazut la Lance H ca rasnitele Comandante, 1zpresso K si KINGrinder K4 au aceeasi geometrie a cutitelor.

Comandate pe forum e cam 800 :( si m-am hotarat ca nu sar peste 100€

Reply
Raspunsul era pentru @edri, relativ la phoenix.

Relativ la Lance H, cand asculti opiniile cuiva, cercetezi ce istoric si competente are respectivul ?
Valabil si pentru firme, cand au aparut, ce istoric au, cine le lauda, si de ce...

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)