Hello There, Guest! Login Register


Recomandare espressor pt 1 persoana

#1
Salutare si bine v-am gasit! Doresc sa cumpar un espressor mamei mele si as dori o recomandare. Nu foarte scump, dar nici chinezarie. Pentru una-doua cafele pe zi, plus eventuali musafiri. Va multumesc.
 
Reply
#2
Eu am avut Gaggia Classic. Tocmai s-a vândut unul cu 700 lei. Este o opțiune bună.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
La Pavoni Gran Romantica, San Marco SM92 Instant, Rok espresso maker, Hario V60, Wega HX, Gene CBR 101. Lavazza Guzzini si Lavazza Matinee. 
 
Reply
#3
Nici Evolution nu e rău Big Grin am eu unul la vânzare.

Din punctul meu de vedere trebuie sa stabilesti cu ce fel de cafea vrei sa îl folosești, după care alegi aparatul sau metoda de prepare.

Ciprian


Evolution | Ascaso I2
Elektra Leva |
M 47
 
Reply
#4
Rostul  unui astfel de topic este nu numai recomandarea unor solutii potrivite cerintelor dar si lasarea in urma a unor randuri folositoare celor care vor mai trece pe aici. De aceea va rog ca ofertele personale sa le faceti in privat nu pe topic sau atunci cand se solicita express pe aria de Cumparari.

Alex, ce buget? Semiautomat + rasnita sau automat? Daca e vb de cazul doi, nu agreem pe acest forum discutii gen Philips e mai bun decat Delonghi caci are luminite mai multe si "butoane mai automate" Smile
Lelit Bianca, Hedone Honne Espressoman Slim Edition. Vacanta: Kinu M47 + Kompresso
Past: Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30 (in vanzare)
 
Reply
#5
Multumesc pt raspunsuri. Buget 250 lei. Semiautomat de preferinta, rasnita am eu la serviciu. Luminitele nu ma intereseaza, fiabil sa fie. Poate fi pana la urma si chinezarie, doar sa nu cada in doua luni. Multumesc.

Sent from my SM-J105H using Tapatalk
 
Reply
#6
Am inteles, atunci intrebarea nu prea e pentru acest forum [Image: smile.gif]  Adica intram pe domeniul chinezariilor si aici poti sa dai cu banul, caci orice pica e la fel. Majoritatea celor de aici ar fi de parre sa nu cumperi niciun espressor decat sa arunci banii pe fereastra. Exista aeropress la 130 de lei, insa cred ca pentru o mama e mai greu de folosit, daca nu imposibil. Cred ca la acest buget i s-ar potrivi un Bialetti  ori echivalent, si de restul banilor cafea buna, proaspat prajita.
Lelit Bianca, Hedone Honne Espressoman Slim Edition. Vacanta: Kinu M47 + Kompresso
Past: Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30 (in vanzare)
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)