Hello There, Guest! Login Register

Recomandare Cafea

Am prins o oferta buna la un aparat automat de cafea Miele si am zis sa nu o ratez. Nu sunt un mare bautor de cafea. Beau in general de 5 to go. Am testat 2 tipuri de cafea una de la Stretto din Brazilia si prajita in Bucuresti dar nu mi a placut. Avea un gust ciudat spre ceai. Acum am cumparat Illy Classico pare sa fie mult mai buna.
Va rog sa imi recomandati alta cafea pe care pot sa o incerc si de unde pot cumpara cantitati mai mari la pret bun.
Cam 100 lei/kg ar fi bugetul.
Multumesc

Reply
Aici e de tine !

https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...ave-coffee

Reply
Sau aici un alt thread
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...a-de-party
Lelit 42EM+PID, Kinu Simplicity, Aeropress, Staresso Mirage Pro

Reply
(26-02-2024, 11:20)Mischiu Wrote: Am prins o oferta buna la un aparat automat de cafea Miele si am zis sa nu o ratez. Nu sunt un mare bautor de cafea. Beau in general de 5 to go. Am testat 2 tipuri de cafea una de la Stretto din Brazilia si prajita in Bucuresti dar nu mi a placut. Avea un gust ciudat spre ceai. Acum am cumparat Illy Classico pare sa fie mult mai buna.
Va rog sa imi recomandati alta cafea pe care pot sa o incerc si de unde pot cumpara cantitati mai mari la pret bun.
Multumesc
Constantin coffe,napoletan dream

Reply
(27-02-2024, 15:37)nfs01 Wrote:
(26-02-2024, 11:20)Mischiu Wrote: Am prins o oferta buna la un aparat automat de cafea Miele si am zis sa nu o ratez. Nu sunt un mare bautor de cafea. Beau in general de 5 to go. Am testat 2 tipuri de cafea una de la Stretto din Brazilia si prajita in Bucuresti dar nu mi a placut. Avea un gust ciudat spre ceai. Acum am cumparat Illy Classico pare sa fie mult mai buna.
Multumesc
Constantin coffe,napoletan dream

Am fost azi pe la Constantin coffe, foarte pro oamenii.
Am vazut o parte din procesul de pregatire al cafelei, am degustat un sortiment de cafea, se vede diferenta cand este facuta la un aparat profii.
Am luat si ceva pentru testat acasa, vedem ce iese.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)