Espressoman infocat
Bucuresti
Salutare!
Pana cand voi avea bani sa-mi iau o rasnita electrica buna, m-am decis sa-mi cumpar una manuala.
Am gasit una Armin Trosser pe ocazii:
https://www.okazii.ro/rasnita-manuala-di...a171494863
Mai mult, i-am rugat sa-mi faca un filmulet cu ea rasnind cafea.
Mie mi se pare ca a iesit cam mare macinatura cafelei iar loc de strans nu stiu cat mai e, parea ca freaca destul de mult cutitele.
https://youtu.be/LtQMohOUzBM
Voi ce ziceti? Merita cei 140 de lei sau mai degraba imi iau o Porlex Mini.
Kinu M38, Aeropress, V60, Brewista Smart Pour Digital Kettle 1.2l
Espressoman Administrator
Bucuresti
Daca nu te grabesti, asteapta low cost-ul de la Kinu M38 spre finalul lunii. In mod normal ar trebui sa "scuture" mai tot ce se gaseste intre 150 si 300 de lei.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
05-09-2016, 18:28
(This post was last modified: 05-09-2016, 18:33 by renatoa.)
Daca o vrei si din spirit de vintage, da, merita continuata investigatia, altfel Liviu are dreptate, cei care vand Hario si Porlex ar fi cazul sa isi lichideze stocurile. ;)
Nu cred ca din film vei vedea ceva, mai curand in alta parte trebuie sa te uiti... roaga vanzatorul sa iti faca o poza ca asta:
http://www.home-barista.com/forums/userp...urrs_1.jpg
si dupa aia discutam pe ea. Cele numite mokka, adica macinatura fina, au niste particularitati ;)
PS: nu mai este cazul de poza, am vazut la secunda 35 ce aveam nevoie, nu este de espresso, cauta altceva sau asteapta kinu fratele mic. Sa iei Porlex acum ar fi cu adevarat greseala mare...
Espressoman infocat
Bucuresti
Multumesc pentru sfaturi. N-o sa cumpar acel Armin Trosser, oricat de mult imi place aspectul vintage.
De vreo 3 ore citesc despre KINU. Sunt foarte impresionat de realizare si ma bucur tare mult ca e facuta de romani.
Am incredere ca rasnitele lor sunt facute foarte bine si in acest moment sunt foarte tentat sa cumpar una, desi nu mi-o programasem la cheltuieli (o sa ma impuste sotia...).
Vad ca pentru "espressomani" costa 498 de lei.
#Lyvyoo
Din cate inteleg de la tine, la sfarsitul lui septembrie M38-ul va fi la reducere.
Ai informatii cu cat va scadea pretul fata de 498 de lei?
Multumesc!
Bucuresti
Nu e vorba de o reducere (pe care
o avem permanent fata de preturile pentru strainatate) ci de o alta rasnita.
Varianta low cost de Kinu M38 despre care vorbea si Renatoa mai sus este o variatiune pe aceeasi tema, fabricata din motivele
discutate aici. Cea despre care vorbeai tu este
M38 normal, asa cum o cunoastem toti. Spre finalul lunii septembrie se asteapta un alt model separat, ce va avea insertii de plastic, mai exact acei suporti de sustinere dar si recipientul colector de cafea macinata. De aici si pretul mai mic, undeva intre 250 si 300 de lei. Cand vor aparea detalii concrete de la fabrica le vom cunoaste si noi.
Espressoman infocat
Bucuresti
Vreo veste din culise privind M38 LC (low cost)?
Ce thread ar trebui sa umaresc ca sa aflu vestile "la cald" privind data lansarii si pretul?
Bucuresti
Aici se va anunta, de catre fabrica. Banuiesc ca intai vor sa termine cu M68...