Hello There, Guest! Login Register


Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450 (EXPERIENTE)

(28-11-2022, 23:18)Daniul Wrote:
(28-11-2022, 23:14)tektbar Wrote: Salutare ma gândesc sa achiziționez o g-iota si am câteva întrebări. Care este diferența între   cuțitele din oțel si cele din titanium?
Si de unde pot procura varianta V3 cea fără prea multe bătăi de cap. Mulțumesc!

Durata de viata a cutitelor. Cele de otel te tin o viata (din cate citeam 500kg), cele de titanium (1000kg) doua vieti...
Colegii au dezbatut ca cele din TI au o incarcare electrostatica mai mic fata de otel...

Mulțumesc frumos! Rămâne sa aflu de unde cumpăr varianta V3.
#Bellezza Bellona #Kinu Simplicity #Eureka SD
#Ex Myria my4446
 
Reply
(25-11-2022, 12:49)crystale Wrote: Dupa o saptamana de folosire DF64, constat ca rasnita asta imi mananca zilele. Nu stiu cum face, dar variaza foarte mult cantitatea de macinatura rezultata desi e special gandita sa fie single dose

M-am gandit sa nu intervin asupra rasnitei, sa o mai las un timp sa se obisnuiasca atat ea cu mine cat si eu cu ea Big Grin
In timp, pare ca problema de mai sus s-a rezolvat de la sine. Probabil in urma folosirii repetate a rasnitei si a burdufului, s-a mai lasat siliconul de la declumper si nu mai opune rezistenta atat de mare. La momentul actual retentia a scazut semnificativ - undeva in jur de 0,1 grame.
Lelit PL81T Grace + DF64
 
Reply
Da, asa se intampla in timp. Se acumuleaza cateva grame de cafea inantea declumperului, dar ramane un mic orificiu pe care poate iesi macinatura din camera cutitelor. Si pe toboganul de dupa declumper se acumuleaza destul de multa cafea. Dupa ce are cafea depusa in locurile respective, nu prea mai sunt probleme.

Va trebui curatat periodic ce se aduna pe acolo. Si apoi pana se depune din nou, exista aceleasi inconveniente.
Lelit Elizabeth V3 dimmer mod, DF64, Kinu Phoenix, Kazak Rota, AeroPress, FrenchPress, NanoFoamer
ex: 64mm SSP MP, Gaggia Classic Espressuino, Fiorenzato F64 Evo, Gaggia MDF
 
 
Reply
Vineri am demontat râșnița ca să instalez cuțitele SSP MP. Am avut surpriza să găsesc o cantitate semnificativă de cafea în spatele cuțitului superior. Deasupra lui, în pâlnia de aluminiu. Decât să intre la motor, mai bine acolo.

După instalare, punctul de atingere s-a mutat la 41, înainte fiind la 6. A fost interesant să observ că acum trebuie să râșnesc la 10~15 gradații de la atingere, în loc de 5~10. Totodată am avut extracții mai stabile, în sensul că am avut curgere cu viteză aproape constantă timp de 40 de secunde, de obicei pe la secunda 20 curge prea repede. E posibil să fie și din cauza faptului că am mărit doza cu 0.5~1g.

Cafeaua de lucru a fost Costa Rica Finca Las Nubes de la Goat Story (naturală) începută pe cuțitele stock dar fără un dial-in clar. Azi am reușit o extracție dulce, siropoasă, și texturată.

Surpriza cea mai mare a fost zgomotul și viteza redusa de râșnire. Durează de două ori mai mult să râșnesc o doză, chiar și pentru filtru. Astfel are sens avertizarea că este periculoasă instalarea pe Fellow Ode. Prima râșnire a fost un decaf la 7 gradații de la punctul de atingere și la finalul celor 18g motorul s-a blocat. M-am apucat să fac un espresso cu 16g și după 40s au curs 6g de lichid. Scrie în manual că situația se îmbunătățește pe măsură ce se depune ulei pe cuțite și scade coeficientul de frecare. Zgomotul în timpul râșnirii a devenit deranjant, amplificat de durata procesului. Tonalitatea este mai ridicată, îmi aduce aminte de creta ieftină care zgâria tabla în timpul școlii.

În concluzie, am obținut o îmbunătățire a rezultatului în ceașcă. Surprins că încă are corp cafeaua. Fericit că modul de lucru este chiar mai facil, marginal. Deranjat de zgomot și viteza de râșnire.
DF64 SSP MP, Lelit PL41TEM | Arco 2-in-1, La Pavoni Europiccola 1979
 
Reply
cafeaua se va duce peste tot unde gaseste locas liber. pana se formeaza strat apoi totul se cam stabilizeaza intern.
la motor nu are cum sa intre oricum.
sub cutitul de jos nu ai gasit cafea cand ai desfacut?

ai facut totusi alinierea dupa inlocuirea burghielor?
Gaggia Classic Pro 30 Years LE + PID + OPV 9 bar / IMS shower screen / VST 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / 58.4mm SKIDD leveller tool / WDT tool / Scale and timer / La Marzocco glass cups | Turin DF64 | Kinu M47 Classic
 
Reply
Portcuțitul inferior (rotorul) este o un disc. Am găsit niște cafea între cuțit și portcuțit. Era de așteptat să găsesc ceva acolo, dar nu am demontat portcuțitul.

Portcuțitul superior este format din cilindrul și pâlnia pe unde torni boabele și cele 3 picioare care stau pe arcuri. Pe picioarele respective se prind și șuruburile cuțitului. La Mazzer portcuțitul are mai mult material, astfel că în spatele cuțitului este tot un disc. Poate comparația mai potrivită ar fi Lagom P64, dar nu am așa ceva la îndemână. Ideea este că în spatele cuțitului există un spațiu generos și acolo se adună cafea. Cam 1g în aproape un an în cazul meu.

Nu am avut timp de aliniere. Voi face testul cu apăsarea inelului de reglaj.

În dimineața asta am avut din nou extracții bune. Abia aștept să deschid o cafea spălată.
DF64 SSP MP, Lelit PL41TEM | Arco 2-in-1, La Pavoni Europiccola 1979
 
Reply
Portcutitul superior da,  are mult spatiu liber. Cutitul superior se sprijina mai degraba pe grinzile suruburilor.
practic doar in dreptul fiecarui surub poti pune foile de aluminium sa faci alinierea. Dar e arhisuficient daca e cazul de aliniere.
mai intai incearca sa muti palnia de la o pozitie la urmatoarea pe arcuri, nu ai decat 3 pozitii in total, si sa folosesti marker. Astfel aflii cea mai buna aliniere a palniei, cea mai buna aliniere posbila a cutitelor fara folie  , pentru ca apoi sa folosesti la nevoie o folie pe undeva, dupa ce ai stabilit cea mai buna pozitie fizica pe arcuri
Gaggia Classic Pro 30 Years LE + PID + OPV 9 bar / IMS shower screen / VST 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / 58.4mm SKIDD leveller tool / WDT tool / Scale and timer / La Marzocco glass cups | Turin DF64 | Kinu M47 Classic
 
Reply
(19-12-2022, 00:24)adrian1 Wrote: Vineri am demontat râșnița ca să instalez cuțitele SSP MP. Am avut surpriza să găsesc o cantitate semnificativă de cafea în spatele cuțitului superior. Deasupra lui, în pâlnia de aluminiu. Decât să intre la motor, mai bine acolo.

După instalare, punctul de atingere s-a mutat la 41, înainte fiind la 6. A fost interesant să observ că acum trebuie să râșnesc la 10~15 gradații de la atingere, în loc de 5~10. Totodată am avut extracții mai stabile, în sensul că am avut curgere cu viteză aproape constantă timp de 40 de secunde, de obicei pe la secunda 20 curge prea repede. E posibil să fie și din cauza faptului că am mărit doza cu 0.5~1g.

Cafeaua de lucru a fost Costa Rica Finca Las Nubes de la Goat Story (naturală) începută pe cuțitele stock dar fără un dial-in clar. Azi am reușit o extracție dulce, siropoasă, și texturată.

Surpriza cea mai mare a fost zgomotul și viteza redusa de râșnire. Durează de două ori mai mult să râșnesc o doză, chiar și pentru filtru. Astfel are sens avertizarea că este periculoasă instalarea pe Fellow Ode. Prima râșnire a fost un decaf la 7 gradații de la punctul de atingere și la finalul celor 18g motorul s-a blocat. M-am apucat să fac un espresso cu 16g și după 40s au curs 6g de lichid. Scrie în manual că situația se îmbunătățește pe măsură ce se depune ulei pe cuțite și scade coeficientul de frecare. Zgomotul în timpul râșnirii a devenit deranjant, amplificat de durata procesului. Tonalitatea este mai ridicată, îmi aduce aminte de creta ieftină care zgâria tabla în timpul școlii.

În concluzie, am obținut o îmbunătățire a rezultatului în ceașcă. Surprins că încă are corp cafeaua. Fericit că modul de lucru este chiar mai facil, marginal. Deranjat de zgomot și viteza de râșnire.

Woww.... credeam ca o iau eu razna. De 2 zile am montat si eu cutitele ssp mp si mi se pare incredibil de inceata viteza de rasnire. Eu aveam impresia ca au viteza mai mare SSP-urile. Plus ca m-am chinuit 2 ore sa le aliniez cat de cat, mult mai greu decat cele stock. 
Ori e ceva in neregula cu rasnita mea, ori fac eu ceva gresit ... dar nu sunt impresionat de schimbare, din punct de vedere al flow-ului ( la gust, greu de zis ... momentan nu am o cafea proaspata mai speciala )
Flair 58, DF64 SSP MP, C2 Max Timemore
 
Reply
Invata sa tragi cu ssp mp, daca alea le ai.

12-18 sec shot, temp mai mica. 1-2 ratie sau max 1-2.5


Hartie decupata in cos/basket ajuta mult.
Favorite 2a+mk kenia burr, timemore sculptor 078, kinu simplicity, Roest s100+, v60, timemore b75, april brewer, aeropress, kinto slow dripper, fellow steeper


 
 
Reply
ssp mp sunt da.
Vai .... pai ce am facut ... o iau de la capat cu experienta zero  Big Grin
Inteleg ce vrei sa zici, nu am zis ca nu imi place rezultatul din ceasca ... ca abia am facut vreo 2 espresso mai reusite si nu vreau sa ma pronunt asa repede.
Problema mea este durata foarte mare de rasnire si chiar o retentie mai mare (se vede clar in interiorul rasnitei, mai multa cafea ramasa prinsa de cutite. Stiu pentru ca iinainte de fiecare rasnire eu curat cu o pensula. ( la italmill ramanea mai putina cafea acolo )
Si cum rasnirea e mai greoaie ... scoate si mai multi "bolovani" ... sa zicem ca nu e o problema ca folosesc wdt, dar asa ca si proces ... pare un downgrade pentru mine. Sad
Flair 58, DF64 SSP MP, C2 Max Timemore
 
Reply
salut

spune-ne cum este diferit acum. cata cafea pui, cat timp rasneste, in cat timp iti ies 1:2, sau 1:25... 
de preferat ar fi sa ignoram ce se petrece in interiorul rasnitei si sa ne concentram pe reteta si ce iese la final.
dupa 20 de rasniri ne mai aruncam un ochi in rasnita, pana atunci let it be si focus pe cafea

revino cu impresiile
Gaggia Classic Pro 30 Years LE + PID + OPV 9 bar / IMS shower screen / VST 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / 58.4mm SKIDD leveller tool / WDT tool / Scale and timer / La Marzocco glass cups | Turin DF64 | Kinu M47 Classic
 
Reply
well ... ar fi simplu cu "let it be" Smile)) 
Conteaza ca incerc sa folosesc aceleasi date inainte de schimbarea cutitelor.
20 gr in -> 40-50 gr out (in functie de cafea .... light spre 50gr )
Cum sa nu arunci un ochi in rasnita, cum sa nu te deranjeze daca observi ca rasneste dublu ca timp pentru a obtine o presiune asemanatoare cu ce faceai inainte ? (si nu folosesc presiuni mari ... in general 6-7bar max)
Daca scria in descrierea cutitelor ca rasnesc mai incet .. nu ma stresam, dar e invers :
"SSP burrs uniquely designed to help increase grinding speed, quality of coffee ground and taste."
Nu vreau sa zic ca sunt proaste cutitele .... dar ceva nu imi pare in regula, si incerc sa imi dau seama ce ... daca gresesc cu ceva, sau asta e rezultatul cu aceste cutite/rasnita.
Vreau intai sa fie totul ok tehnic vorbind .. si apoi trec la verificarea rezultatelor  Big Grin
Flair 58, DF64 SSP MP, C2 Max Timemore
 
Reply
zice-se ca dupa rodaj (seasoning) cu cateva kg de cafea prajita dark ar trebui sa observi ceva imbunatatiri.
 
Reply
(19-01-2023, 16:17)adriao Wrote: zice-se ca dupa rodaj (seasoning) cu cateva kg de cafea prajita dark ar trebui sa observi ceva imbunatatiri.

Da, am auzit. Totusi cutitele le-am luat de la un coleg de pe forum si se presupune ca au deja 3-4kg. Asta e si motivul pentru care le-am luat second, sa nu mai pierd vremea cu seasoning  Rolleyes
Flair 58, DF64 SSP MP, C2 Max Timemore
 
Reply
Eu le-am avut pe rasnita vreo 6 luni, dupa care am revenit la Italmill pt ca ma saturasem de workflow si imi lipsea dulceata din gust. Am zis ca sunt eu fan claritate, dar m-a si lovit sinceritatea prezentarii anumitor cafele, deci mult mai pretentioase privind tipul si calitatea boabelor.
Si la mine au avut aceleasi rezultate: timp marit de rasnire pt aceeasi doza, zgomot mai mare, particule fine multe retinute prin interior, carrier cutit fix si la gura de iesire. Fara RDT oricum nu se poate folosi. Range-ul de reglaje espresso a scazut si el, iar despre macinatura pt extractie la presiuni mai mari de 6 bari (pe VST) nici nu poate fi vorba, pt ca nu rezulta decat channeling masiv. Cred ca vor pleca spre bazar.
Flair 58, Timemore Kettle, G-iota DF64, cutite SSP MP, Kinu Simplicity, VST
 
 
Reply
Am cronometrat, pentru o doza de 17.5g dureaza 30s cu tot cu apasat burduful.

Eu am decis sa ignor problema de aliniere, am apasat inelul cum a aratat Darsidius intr-un clip si pot sa ating cutitele cam peste tot, cu aceeasi forta. Cand fac 99% din timp espresso, nu am nevoie ca niste cutite care produc putine fines sa produca si mai putine. Nu am observat vreo problema de inconsistenta, shot de 15s urmat de unul de 30s, chiar am mai putin "squirting" din portafiltrul naked. Si sotia a observat ca arata mai bine cafeaua si curge mai frumos. As putea spune ca e rasnita ei, ea este multumita, deci nu ma plang.

Ca o coincidenta, am ajuns la una dintre primele cafele cu care am inaugurat DF64, Dulce de Pitalito de la Papa Jacques. Atunci a fost un dezastru total si acum a fost super. Secretul a fost sa maresc doza pana in momentul in care atunci cand montez portafiltrul si il demontez nu vad picaturi de apa pe puc. O moneda sigur nu incape. Folosesc pe Lelit sita IMS si sita de dus IMS NT, iar OPV este la 8bar. La cutitele stock doza ar fi fost 0.5g mai mica. Totodata temperatura este cu vreo 2-3 grade mai putin decat inainte.

Edit: Observ ca eu am sita "low-flow" iar voi aveti site "high-flow"
DF64 SSP MP, Lelit PL41TEM | Arco 2-in-1, La Pavoni Europiccola 1979
 
Reply
Ai nevoie de cafele deosebit de bune cand folosesti cutitele alea (ssp mp) vorbesc pt ca am avut si ssp mp si ssp brew burrs 64mm, si am avut si cateva seturi de 98mm si de 73mm tot ssp.

Trebuie prajiri foarte light, clean, fara nici o urma de ars sau fum. 

Cat despre presiuni, asa este, 3-6 bar cam asta e plaja pt ele, temperatura mai mica decat pe italmill, si ratii la fel sau mai scurte chiar, extractia e imensa, nu ai nevoie sa tragi 1-3 ratie pt ca supraextragi ce e rau din bob, tragand asa lung si apare un aftertaste naspa mai ales cand cafeaua scade sub 35 grade C in ceasca.

Apa joaca un rol decisiv, pe langa ce boabe bagi, iar cutitele astea parerea mea este ca sunt foarte bune, dar nu ca rasnita principala, si in mod cert nu cu prajiri practicate doar in Ro (se cere un pic mai prajit in Ro) no offence pt colegii de forum ce detin prajitorie, scopul lor e sa vanda, nu sa faca cele mai light prajiri de care sa se planga clientii dupa.


Cutitele sunt foarte agresive fata de cele italmill, si rasnesc mult mai fin, ia niste macinatura intre degete si vezi ce fin se simte pe ssp pt un shot de espress in comapratie cu ce era pe italmill (care rasnesc mai grosier si inegal). Motorul slab din rasnita de 1400rpm (250W) nu o ajuta, si suprasolicita mult pt ca nu are cuplu sa traga.

Pe lagom p64 la 1400rpm cu aceleasi cutite termini in 12-15 secunde o doza de 18g pe g-iota 30-35 sec+.
Pe ek43 termini o doza de 18g pt espresso in 2-4 sec max, cu 98mm ssp dar motorul are 1kw.

Nu are rasnita nimic, nici cutitele, iti trebuie tie o perioada de acomodare si sa intelegi cum se prepara cu ele.
Favorite 2a+mk kenia burr, timemore sculptor 078, kinu simplicity, Roest s100+, v60, timemore b75, april brewer, aeropress, kinto slow dripper, fellow steeper


 
 
Reply
Multumesc frumos pentru raspunsuri. M-am lamurit macar. Pacat ca nu m-am informat mai bine inainte  Wink
Flair 58, DF64 SSP MP, C2 Max Timemore
 
Reply
in cazul asta mai doresc si eu un tips, daca se poate, poate de la Darsidius.
Folosesc df-ul cu cutitele standard, viteza rasnire este ok, la 18 grame undeva la 10-15 secunde, 20 maxim cu pufaiala de rigoare. nu am probleme, cutitele le-am aliniat, am declumper "gratar" si cel cu 2 triunghiuri din plastic. 
Scula low entry din semnatura -  i-am reglat presiunea undeva pe la 8, 8.5 bari cu manometru in blind test.
Folosesc sita VST de 18 gr.

indiferent de tipul cafelei (multe de la Claro, altele de la Guido, si altele de la Dropshot), stabilesc doza in functie de densitatea ei, la debutul lotului respectiv, verific pucul cu moneda. ma opresc cu doza fix cand moneda da sa apese in puc. astfel gramajul difera de la o cafea la alta, dar intotdeauna am pastrat "grosimea" puc-ului indiferent de cafea.
E ok ideea asta de a continua asa? sau nu este o regula de "baza" dinstanta intre dush si puc.
Gaggia Classic Pro 30 Years LE + PID + OPV 9 bar / IMS shower screen / VST 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / 58.4mm SKIDD leveller tool / WDT tool / Scale and timer / La Marzocco glass cups | Turin DF64 | Kinu M47 Classic
 
Reply
Nu ma pricep la cutitele stock sau GC. nu prea le-am folosit mult timp, sau daca le-am folosit am facut-o prin 2015, cand nu stiam asa multe.


Ah si inca ceva, legat de ssp. Nu prea se preteaza la cafele pamantii, gen brazilia, guatemala, extrag ce e rau din ele. de asta amzis, iti trebuie cafele spalate fructate, asta e farmecul lor, acide. 

Daca vrei dulceata si gem de fructe, prajiturele, nu iti pune ssp mp.
Favorite 2a+mk kenia burr, timemore sculptor 078, kinu simplicity, Roest s100+, v60, timemore b75, april brewer, aeropress, kinto slow dripper, fellow steeper


 
 
Reply
Dar si cu cutitele stock am constatat la fel, pentru ca folosesc in paralel si Kinu.
Pe df parca se extrag mai mult, par sa fie supraextrase pe aceeasi ratie si timp comparativ cu kinu
e placebo sau asa se constata in general, cum zici tu?
Gaggia Classic Pro 30 Years LE + PID + OPV 9 bar / IMS shower screen / VST 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / 58.4mm SKIDD leveller tool / WDT tool / Scale and timer / La Marzocco glass cups | Turin DF64 | Kinu M47 Classic
 
Reply
daca vreti o comparatie cu mai multe cutite, australianul asta e ok.

https://www.youtube.com/watch?v=F_lPebBqVd4
1ZPRESSO X PRO/TIMEMORE C2, TIMEMORE FISH, CLEVER DRIPPER, AEROPRESS, V60, FRENCH PRESS
 
Reply
A folosit cineva V4? Si daca da, este mai bun declumper-ul fata de V3?
Gaggia Classic Pro 2019 / 9 Bar / Shades PID / Shades Dimmer | 18g VST | Timemore Black Mirror | WDT tool | Barista Space 58mm Dosing Ring | Normcore Tamper V4 58.5mm | Comandante C40 MK4
 
Reply
eu am V1. si declumpere cumparate de la un coleg de pe forum.
nu mai am poze si nici pe net nu le gasesc.
e 90% asemanator cu ce e aici Solo (DF64) Grinder declumper mod | Coffee Forums, iar cel negru din spate are un gratar, deci nu e gol.

nu cred ca poti avea ceva mai bun decat in acest mod. s-au incercat toate variantele
daca ne poate ajuta cineva sa ne arate cu ce declumper vine v4..
Gaggia Classic Pro 30 Years LE + PID + OPV 9 bar / IMS shower screen / VST 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / 58.4mm SKIDD leveller tool / WDT tool / Scale and timer / La Marzocco glass cups | Turin DF64 | Kinu M47 Classic
 
Reply
Eu folosesc asa ceva de câteva luni cu rezultate f bune. Nu rămâne nimic în rasnita iar cu un puf de apa pe boabe se anulează efectul electrostatic. Macinatura iasa pufoasa.[Image: 3a5de2c823e18b94fe91dfd724f6096c.jpg]

Sent from my SM-G996B using Tapatalk
 
Reply
pai bun, asta e toboganul, dar declumper mai ai ? sau ai dat jos de tot si ai ramas doar cu asta?
Gaggia Classic Pro 30 Years LE + PID + OPV 9 bar / IMS shower screen / VST 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / 58.4mm SKIDD leveller tool / WDT tool / Scale and timer / La Marzocco glass cups | Turin DF64 | Kinu M47 Classic
 
Reply
Eu am vazut in videoul de mai jos cu ce declumper ar trebui sa vina, ce m-a surprins a fost ca tipului astuia i-a venit cu 2 declumpere si a trebuit sa dea unu jos ca sa nu se stranga cafea in camera cutitelor, chiar inainte de declumper. Daca si-a luat cineva de la cremaperfecta.ro si ar dori sa impartaseasca cu noi experienta cu noul declumper cu care vine versiunea 4 ar fi super.
Gaggia Classic Pro 2019 / 9 Bar / Shades PID / Shades Dimmer | 18g VST | Timemore Black Mirror | WDT tool | Barista Space 58mm Dosing Ring | Normcore Tamper V4 58.5mm | Comandante C40 MK4
 
Reply
trebuie urmarit daca ce vine acum la cremaperfecta.ro vine cu aceste declumpere sau altele.
de ce zic asta, o fi oare acelasi v4 din august de cand e videoul de sus, sau .. ceva mai nou dar tot v4?
tipul din film a testat si cu un singur declumpler si spune ca retentia in spatele lui e la fel de mare.
dar a testat doar cu declumperul de tip gratar. nu ar trebui testat si cu cel "limba"?
gratarul fiind suport fix, normal ca indiferent cat apesi ramane cafeaua pe el.
ma gandesc ca cel flexibil tip "limba" cand apesi pe burduf sa iti sufle de pe el si sa se si indoaie
Gaggia Classic Pro 30 Years LE + PID + OPV 9 bar / IMS shower screen / VST 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / 58.4mm SKIDD leveller tool / WDT tool / Scale and timer / La Marzocco glass cups | Turin DF64 | Kinu M47 Classic
 
Reply
Este posibil sa fie un V4 mai nou, cum ai zis si tu. In video de mai jos pare ca are un recipient nou de metal si cel vechi din plastic, dar din pacate in video nu arata declumperul  Confused

Gaggia Classic Pro 2019 / 9 Bar / Shades PID / Shades Dimmer | 18g VST | Timemore Black Mirror | WDT tool | Barista Space 58mm Dosing Ring | Normcore Tamper V4 58.5mm | Comandante C40 MK4
 
Reply
Am dat jos declumperul

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

(01-02-2023, 15:14)staicueduard Wrote: pai bun, asta e toboganul, dar declumper mai ai ? sau ai dat jos de tot si ai ramas doar cu asta?
Am dat jos declumperul

Sent from my SM-G996B using Tapatalk
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 2 Guest(s)