Hello There, Guest! Login Register


Rasnita Bentwood Vertical 63

(22-12-2021, 00:34)Darsidius Wrote: Ai un imbus mic pe inelul de reglaj in lateral, desfaci o tura surubul ala si apoi poti decala/muta afisajul cu numere vazut prin fereastra de reglaj/granulometrie.

Cel mai simplu cu rasnita oprita, duci incet cutitele cu un deget pe reglaj pana se blocheaza incet, acolo ai zero. Nu forta ca e din alama filetul si nu are sens.

Dupa care te duci la grosier (300-500+ microni) si apoi verifici unde se ating in mers, ar trebui la 50-70 microni peste 0 (blocaj cutite).

Cutitele sunt pre-seassoned, cu o cantitate de cafea, daca citesti postarile lui Gagne dupa aproximativ cateva kg se stabilizeaza complet, cred ca era vorba de 7 kg.


Am incercat acum - se ating cutitele la 60 .
DC Studio, Bentwood Vertical 63, Bravo Tools, Acaia Pearl, brew stuff, apa BWT & Zepter
 
 
Reply
Apropo cu ținutul cafelei la rece Smile

https://youtu.be/hXad5XBRTcI
Bugster & Honne by Hedone # Bentwood vertical 63 # Lelit pl162 t Bianca ( past)# Bravo tools # Kinu m47 phoenix ( past) # Duomo the 8 wdt # acaia pearl
 
Reply
Dar niciuna in frigider...
cafe: +4u ts, atom 75, olympus hs, bunn g9
home: aeropress, v60, xeoleo ghost
 
Reply
(13-01-2022, 21:38)dev Wrote: Dar niciuna in frigider...

....nu, ca in congelator .
Bugster & Honne by Hedone # Bentwood vertical 63 # Lelit pl162 t Bianca ( past)# Bravo tools # Kinu m47 phoenix ( past) # Duomo the 8 wdt # acaia pearl
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 2 Guest(s)