13-11-2024, 17:11
(13-11-2024, 13:03)cc69 Wrote:Din cate stiu nu, dar probabil o sa fie metode de DIY.(12-11-2024, 19:07)MyR Wrote: Salutari.
Din pacate nu, diferentele mi se par foarte putine, si cu siguranta vor fi si mai scumpe.
Avem un DF64V din primul lot ( Black Friday 2023 ) pus in cafenea la noi, dar cam este utilizat zi-de-zi, si am acasa un DF64 gen 2 cu acel plasma generator, diferentele cu o preparare corecta sunt 0. Face fata, e super ok! :)
Adica diferentele de la DF64V gen 1 ( cel actual ) si gen 2 ( cu rpm mai mare, si plasma generator ) sunt chiar foarte mici. De exemplu pe DF64 gen 1 ( var 1-2-3-4-5-x ) fata de gen 2 sunt huge, si din acest caz am decis sa importam si comercializam doar gen 2 -ul.
Parere personala, si chiar comerciala nu cred ca DF64V gen 2 merita asteptam, si sa-l pierzi acum pretul de BF... :)
Salut,
Multumesc atat pentru raspuns cat si pentru sfaturi. As mai avea o intrebare: Pe DF64V gen 1 se vor putea monta ulterior generatorul de plasma si discul de alimentare lenta ?
Dar utilizand un gen 2 si un V zilnic parerea mea este daca utilizezi rdt absolut nu sunt diferente…
--Only God Can Judge Me--