Welcome Back Log In Create Account

Râșnița Honne

A venit timpul să mă despart de râșnița! În aprilie 2024 a avut parte de o revizie completă la sediul celor de la Hedone! Râșnița merge ft bine, se blochează ft rar și atunci din cauza mea, inițial am avut una care se tot bloca și cei de la hedone au fost foarte drăguți și mi-au schimbat-o după vreo 3 intrări în service. 

Prețul final este 4100 lei! Pentru mai multe detalii îmi puteți scrie 0764222454. Predarea este de preferat să fie personală în București![Image: CNTP06Q.jpeg][Image: e0ucDjQ.jpeg][Image: P0mVnm7.jpeg][Image: O2LFkN6.jpeg]
Dalla Corte Studio, Mazzer Philos

Reply
Salut! Pare o minunăție! Poți spune , te rog, pentru ce fel de cafele ar fi mai dedicată, sau ma rog, se pretează cel mai bine? Mulțumesc frumos.
Jucaria preferata<Isomac Millenium>

Reply
(12-11-2024, 11:38)vlad_psy Wrote: Salut! Pare o minunăție! Poți spune , te rog, pentru ce fel de cafele ar fi mai dedicată, sau ma rog, se pretează cel mai bine? Mulțumesc frumos.

Caută topicul dedicat acestei râșnițe ! Cu siguranță vei găsi toate răspunsurile, la cât am dezbătut-o de-a lungul anilor .
Pavoni & Kinu Classic

Reply
(12-11-2024, 11:38)vlad_psy Wrote: Salut! Pare o minunăție! Poți spune , te rog, pentru ce fel de cafele ar fi mai dedicată, sau ma rog, se pretează cel mai bine? Mulțumesc frumos.

În principiu pe cafelele ft light, chiar și pe cele light dacă bobul este tare, pe cafelele de la hedone niciodată nu am avut probleme, papajaques sunt ft ok, cele de la dropshot sunt ok…unele mai exclusiviste mi-au creat uneori probleme dar dacă se toarnă ft ușor boabele nu sunt probleme as putea spune.
Dalla Corte Studio, Mazzer Philos

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)