Welcome Back Log In Create Account

QuickMill Silvano Evo

Vand QuickMill Silvano Evo cumparat in 2017 din Germania. Este un single boiler cu termoblock deci se poate face in acelasi timp si espreso si lapte. Ideal pentru cineva care nu pune asa mare pret pe bauturile cu lapte dar este satul de un single boiler la care sa comute intre cafea si steam.

A fost decalcifiat pofesional de 2 ori ultima data acum 3 ani. Nu e absolut necesar dar am facut-o odata cu vizita intr-un service. Se poate decalcifia manual folosind solutii.

Am schimbat: 
- pompa originala cum 3 ani (in pachet vine si acea pompa pentru ca nu e 100% nefunctionala ea doar se oprea dupa mai mult de o ora probabil se activa o protectie).
- garnitura de grup acum 1 an
- filtru dus este acum de la IMS (am si cel original dar cel de la IMS mi se pare ca ofera o distribuire mai uniforma)

Defecte:
- zgarieturi pe rezervor de la utilizare (incarcare/descarcare) si pe suprafata de inox diverse semne de la utilizare. In fata de la un abtibild lipit si indepartat cu un burete, pe partea de sus ca in poza de la cesti. Defectele sunt doar vizuale.
- pid-ul de la utilizare ii lipseste plasticul din partea stanga si 3 led-uri nu se mai aprind (a doua cifra dreapta sus si jos, ultima cifra dreapta jos). Este functional si se intelege temperatura asa cum se vede in prima poza. Eu nu l-am schimbat pentru ca nu m-a deranjat atat timp cat functioneaza. Unul original este 140 de euro.

Vine impreuna cu sitele originale si un tamper motta.

Pret 1400 RON.

Daca se doreste prin curier trebuie luat in considerare ca are peste 15 kg.
Optional se poate oferi contra cost portafiltru naked.

Motivul vanzarii am trecut la lelit bianca.
Lelit Bianca || Eureka Atom 65

Reply
[Image: 1wDy2KR.jpeg][Image: ktp9RXv.jpeg][Image: Id8oCY4.jpeg][Image: FyRMNAM.jpeg]

Reply
Espressorul este disponibil.

Reply
Anunt inca valabil daca e cineva interesat.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)