Salut,
As dori parerea voastra pe un subiect:
Ma batea gandul sa cumpar cutite ssp pentru rasnita mea, si cand am intrebat producatorul daca pot instala cutite ssp mazer 84 mm, acesta mi-a raspuns ca rasnita nu poate folosi decat cutite originale.
Sincer, m-a surprins putin raspunsul, si as vrea sa stiu care ar fi cauza raspunsului dat? Oare e marketing, sa faca vanzare doar pentru cutitele lor? Sau intradevar as putea irosi banii, achizitionand un set SSP, pe care ulterior nu il pot instala?
Multumesc.
Espressoman infocat
Bucuresti
Salut! eu as incerca sa iau cutitele si inainte sa le montez sa le pun face2face cu ce are rasnita acum.
Nu stiu unde ar fi diferenta asta intre ele astfel incat sa nu le poti monta. Banuiesc ca sensul de rotatie al motorului este la fel, distanta intre gauri la fel. Poate sa fie o diferenta la grosimea cutitelor dar asta nu e capat de lume.
In cel mai rau caz daca nu se potrivesc le poti da retur.
Lelit Elisabeth V3, Timemore Sculptor 078s, 1zpresso ZP6, Kinu M47, Mazzer Mini A, Hario V60 & Switch, Timemore B75, Kalita 155, Aeropress, Cafflano Kompresso, Moka Pot, Fellow Stagg EKG
Raspunsul lor oficial, al adresei mele.
Espressoman infocat
Deva
Păi și ce ai fi vrut să scrie? Dacă îți cumperi Porsche și vrei să-i pui suspensie sport să stea mai bine pe viraje și îi întrebi pe ei dacă e OK să pui așa ceva ce crezi ca răspund? :)
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60
Espressoman infocat
Milano
18-11-2023, 15:58
(This post was last modified: 18-11-2023, 16:05 by vlaicu.)
(18-11-2023, 14:23)adiszep Wrote: Păi și ce ai fi vrut să scrie? Dacă îți cumperi Porsche și vrei să-i pui suspensie sport să stea mai bine pe viraje și îi întrebi pe ei dacă e OK să pui așa ceva ce crezi ca răspund? :)
Eu am întrebat lelit suport să-mi spună specificațiile cuțitelor și am primit schema cu toate masurile. Asta ar fi trebuit sa ofere. Diametrul exterior/interior, poziția gaurilor, diametrul lor și distantele fata de diverse puncte.
Și vorbim de un pl72, care nu e vreo super râșniță dar, surprinzător, destul de sub evaluată.
Espressor: Lelit Bianca / Gaggia Classic 2017 | Past: Lelit Mara / Nuova Simonelli Oscar II / Lelit PL41TEM
Rasnita: Sculptor 078 / Kopi Deva / Lelit PL72 William / Kinu M47 / Arco 2 in 1