Toper Cafemino , Profitec PRO300, La Pavoni, Mazzer Philos, DF-83, ARCO-duo, Eureka, Mahlkonig, Kinu.
|
Prototip Kinu Electric
|
19-10-2025, 11:18
Alte Kin-uri...
19-10-2025, 11:21
Trec pe electric sau aia e doar o adaptare ?
● Staresso Mirage Plus ● Aeropress ● Kingrinder K6 ● 2xKinu M47 + POB ● Soy C2, C3 ● Levier chinezesc
19-10-2025, 11:36
E o rasnita aparent noua... poate fi un corp redus de Kinu, cu aceleasi cutite... dar aspectul e de adaptare, chiar improvizatie, daca te uiti la ce au facut altii produs nou gandit cap coada...
As vrea sa vad ce o sa scoata , pare un M68 ...diferit . Mi-a atras atentia ca am inceput sa ma uit dupa ceva conic electrificat(optional dar binevenit) pentru ibrik . De cand am rasnita noua corpul si aroma sunt incomparabile cu ce beam in trecut si in plus ma joc mult mai usor cu setarile . Primul criteriu in alegere o sa fie din nou..dimensiunea redusa , simplitatea si usurinta in utilizare.
● Staresso Mirage Plus ● Aeropress ● Kingrinder K6 ● 2xKinu M47 + POB ● Soy C2, C3 ● Levier chinezesc
Aici și video cu sunet să auziți "guițatul" motorului DC
https://drive.google.com/file/d/15eH4Hhg...p=drivesdk
@Renato câte RPM citești acolo ? (20...30?)
Până una alta, îți recomand Arco Duo. Foarte mulțumit de ea.
https://drive.google.com/file/d/15eH4Hhg...p=drivesdk
@Renato câte RPM citești acolo ? (20...30?)
(19-10-2025, 12:19)Sorin0311 Wrote: As vrea sa vad ce o sa scoata , pare un M68 ...diferit . Mi-a atras atentia ca am inceput sa ma uit dupa ceva conic electrificat(optional dar binevenit) pentru ibrik . De cand am rasnita noua corpul si aroma sunt incomparabile cu ce beam in trecut si in plus ma joc mult mai usor cu setarile . Primul criteriu in alegere o sa fie din nou..dimensiunea redusa , simplitatea si usurinta in utilizare.
Până una alta, îți recomand Arco Duo. Foarte mulțumit de ea.
Toper Cafemino , Profitec PRO300, La Pavoni, Mazzer Philos, DF-83, ARCO-duo, Eureka, Mahlkonig, Kinu.
Da , astept sa vad ce scot si ei, daca e electrificat sau nu , altfel, un Kinu manual, ori un Arco Duo sau un Lagom Casa cred ca as vrea .
Browsing: 1 Guest(s)