Espressoman infocat
Bucuresti
Am luat doar 100g pt ca vroiam sa ma asigur ca imi place, stau aproape de coffee map :-). Nu am incercat-o, era prea tarziu pt un espresso. Nu stiu ce prajitor au, o sa intreb cand merg data viitoare. Am mai luat India Malabar de la ei si se prezenta aproximativ la fel.
Espressoman
Bucuresti
Super prajitor giesenul...cel putin din datele de prezentare (ca nu am avut norocul sa vad unul mai de aproape...poate dau si eu o fuga pe la ei)... Si columbia (parca) pe care o avea chetiv la coffee lovers event era foarte urata...dar aia avea si gust rau. Si totusi inca o data se vede ca cel mai important e gustul si rezultatul din ceasca :)
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler
Espresso Man
Rosu
22-06-2014, 23:55
(Edited 22-06-2014, 23:58 by RaduCarutasu.)
(22-06-2014, 20:17)cosssoft Wrote: Voila! :)[Image: hu8e3ane.jpg]
Indiferent ce au intentionat cafeaua nu arata tocmai bine ! ( incerc sa fiu elegant !)
Eu am boabe verzi de cafea Ethiopia Sidamo si arata cu totul altfel .
Prin prajire , indiferent pana la ce nivel , nu genereaza o expandare atat de neuniforma.
Intr-adevar rezulta o combinatie foarte buna din combinarea a 2 transe , una prajita ciy si a doua maxim city+ .
Aici , dupa parerea mea neprofesionista , insa cu experienta unui consumator , care de 2 ani isi prajeste singur cafeaua , este vorba despre niste boabe a caror nivel de calitate si mod de prajire , ar fi impus comerciantului o autocenzura in ceea ce priveste vanzarea .
Poate pretul este unul in corelare cu calitatea si atunci se explica cum de a ajuns pe piata un asemenea produs !
BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
(Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)
Espressoman infocat
Bucuresti
120 lei/kg. De unde ai luat boabe verzi?
Espresso Man
Rosu
incearca la Ecuator Caffee , Alex Mitran ( vezi harta prajitorilor sau il gasesti peforum ) .
Eu am luat prin intermediul altcuiva , mai demult , insa mai am si acum .
Este o cafea foarte buna si da rezultate deosebite prajita de la City la max City+ .
BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
(Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)
Espressoman infocat
Bucuresti
(22-06-2014, 15:50)cosssoft Wrote: Vanzatorii sustineau ca nu ar fi prajita de mai mult de 30-45 zile. La fel imi iese si cu Monsooned Malabar din India proaspat prajita de la coffee-map. Aveti ceva sugestii de cafea? Cu aciditate pronuntata si mai putin amare?
salut, de unde iei Monsooned Malabar din India proaspat prajita?
eu luam din craiova de la hedone caffee, dar nu mai aduc de ceva vreme.
Kafatek Monolith Flat Max 2, Kopi Deva-SSP HU, ECM Classika PID, prajitor-Kaleido Sniper M2S Pro,etc.
Espressoman infocat
Bucuresti
Salut, tot de la coffee map.