Hello There, Guest! Login Register


Problema rasnita?

#1
Salutare,

Am un Gaggia classic si o rasnita Lelit pl043mmi care de cativa ani merg bine impreuna. Insa de ceva timp cafeaua nu mai e rasnita suficient de fin cred, desi am dat-o la maxim. Apa trece prea repede prin portafiltru si nu iese ce trebuie in ceasca. Atasez si o poza cu rezultatul, care nu arata neaparat rau insa gustul nu e ce trebuie (am scos 60 ml in vreo 12-14 secunde). Rasnita tocmai am curatat-o, nu stiu ce altceva sa mai incerc..[Image: 450d3eae75f630d98e071fd7d56bbf25.jpg]
 
Reply
#2
Ce te face sa crezi ca este reglata rasnita la maxim pe fin? Se ating cutitele daca dai un pic mai fin? Dupa cativa ani este posibil ca reglajul de zero, sa nu mai fie acolo unde stiai. Vezi unde se ating cutitele si dupa aceea trage concluziile.
Lelit Anna PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, Gene CBR101R, KinGrinder K4.
 
 
Reply
#3
(31-08-2023, 23:46)Dan_R Wrote: Ce te face sa crezi ca este reglata rasnita la maxim pe fin? Se ating cutitele daca dai un pic mai fin? Dupa cativa ani este posibil ca reglajul de zero, sa nu mai fie acolo unde stiai. Vezi unde se ating cutitele si dupa aceea trage concluziile.


Pai am insurubat la maxim partea de sus, cu cutitele de sus. Insurubata la maxim raman 1-2 mm intre cutite cred.
 
Reply
#4
Trebuia ca reglate la maxim cutitele sa se atinga si sa nu ramana 1-2mm. Aici este buba! Vezi pe youtube filmuletul cu montarea corecta a rasnitei Lelit. Poate ai demontat-o sa o cureti, si nu ai procedat corect la asamblare.
Lelit Anna PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, Gene CBR101R, KinGrinder K4.
 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)