Hello There, Guest! Login Register


Prajitoria Buimac - 10% reducere

#31
Un motiv în plus sa ne vizitați, pentru următoarele zile, Florin Lemnaru a acceptat cu mărinimie sa ne instruiasca în prepararea cafelelor desavarsite.
La Pavoni, Mazzer
 
Reply
#32
Salutare tuturor, 
ne încântă sa anunțăm o noua colaborare cu echipa @kofiti pentru coldbrew-ul nostru tonic pe baza  Tanzaniei Mbeya. Am ales o cafea  expresiva pentru a domina aromatic și prin corpolenta atributele produsului finit. Băutra este disponibila exclusiv în cafeneaua noastră de pe strada Icoanei, Bucuresti, însă, pentru cei curioși, ingredientele pot fi comandate separat pentru a experimenta cu propriile rețete.

[Image: 6CHcYp8.jpg]
 
Reply
#33
Dragi colegi espressoman, la sfarsitul urmator de saptamana vom prepara cafea la festivalul Waha.
Cei care ajungeti pe acolo si ne gasiti veti fi premiati cu o bautura din partea noastra.
Atat cafeneaua cat si magazinul nostru virtual raman deschise multumita minunatei echipe Buimac.
Extractii reusite tuturor!
 
Reply
#34
Salut espressoman,
ne gasim în vizita la niște plantații de cafea și doream sa împărtășim entuziasmul cu voi, poți niște imagini.. procesarea este naturală, varietalul Typica.[Image: hmJb4Rt.jpg]
[Image: ULmlZ0r.jpg][Image: qcj5cxy.jpg][Image: 0rqsWJW.jpg]
 
Reply
#35
Salutare intregii comunitati.
Ne onoreaza sa va anuntam colaborarea cu o cafenea din mandrul Maramures, mai exact din Baia Mare pe strada Victoriei la nr 22. Locatia se numeste Moki Cafe si vor avea pe rasnita, pentru inceput, minunata Guatemala Las Amapolas care speram sa ii cucereasca pe toti cei ce le vor trece pragul. Asteptam cu mult interes recenziile voastre!
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)