Espressoman Administrator
Bucuresti
Prajitoria Buimac ofera userilor Espressoman o reducere permanenta de 10% pe tot stocul de cafea folosind codul:
espressoman10
Transportul este gratuit in Bucuresti incepand cu 100 lei si 150 lei pentru restul tarii. Altfel, costul curierului este 25 lei.
Topicul general al prajitoriei Buimac este
acesta.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
@prajitoria-buimac.ro
@Buimac
Multumesc @
Lyvyoo pentru introducere, ma onoreaza sa ma alatur prajitoriilor care ofera reducere comunitatii espressoman. Am gasit cafeaua de specialitate acum cativa ani datorita acestui forum si ma incanta inca de atunci, ramanand un cititor avid. Astept cu mult interes recenziile sau sugestiile voastre, atat aici cat si pe pagina prajitoriei:
https://prajitoria-buimac.ro/
La Pavoni, Mazzer
Espressoman infocat
Lyon
Un inceput de an bun pentru consumatorii de cafea :) Am mai luat niste Arichia ca tare buna a mai fost.
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic
@prajitoria-buimac.ro
@Buimac
@
Laddu Mulțumesc pentru comanda și primire.
Ca adnotare la postul #1
Puteti opta și pentru expedierea prin posta romana (extra cost 10 lei comenzilor ce nu depășesc valoarea minima pt livrare gratuita) sau ridicarea de la prajitorie.
Comenzile sunt expediate în 24 de ore și conțin exclusiv cafea prăjită de maxim 7 zile. Plata se poate face cu cardul, online, prin ramburs la posta sau curier sau chiar Cash la prajitorie.
La Pavoni, Mazzer
Espressoman de import
București
Cu o poza asa, cred ca vrei observa o mărire de numărul de ridicări de la prajitorie! :-)
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)
@prajitoria-buimac.ro
@Buimac
(26-01-2020, 13:33)micrenda Wrote: Cu o poza asa, cred ca vrei observa o mărire de numărul de ridicări de la prajitorie! :-)
Îmi cer scuze dacă am te-am indus în eroare, poza e de la colegul de acasă unde am avut plăcerea sa gust niște extracții foarte diferite si interesante.
La prajitorie La Pavoni.
La Pavoni, Mazzer
Espressoman de import
București
26-01-2020, 15:35
(This post was last modified: 26-01-2020, 15:49 by micrenda.)
Nicio problema :)
Oricum, foarte reușită poza cu Strietman!
BTW, ce cafea ați folosit? Ce diferențe ai observat fata de Pavoni?
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)
Espressoman infocat
Lyon
Nu am apucat sa ne jucam mult, caci era Cosmin pe fuga si bauseram deja amandoi suficiente cafele. Dar o sa-i propun sa ne mai vedem sa testam mai in detaliu :)
@prajitoria-buimac.ro
@Buimac
Pentru poze de prezentare, va rog sa vizitati
https://www.instagram.com/prajitoria_buimac/
La Pavoni, Mazzer
Espressoman infocat
Arad/Timisoara
Pentru ceai se oferă reducere?
Bianca V2, DF64 SSP cast, 078 sculptor, Zp6 special, Kinu m47p, cafelat robot, wilfa, april brewer, b75, v60
@prajitoria-buimac.ro
@Buimac
Codul de reducere functioneaza doar pentru cafea.
Ceaiul se poate achizitiona totusi la un pret redus, direct pe site, pentru selectiile de 3 origini.
https://prajitoria-buimac.ro/produs/sele...ceaiuri-1/
https://prajitoria-buimac.ro/produs/sele...ceaiuri-2/
La Pavoni, Mazzer
Espressoman infocat
Târgu-Mureș
@
bubucalu
Dacă ajută și se acceptă un mic feedback referitor la site și/sau formularul pentru comandă:
1. La adresa de livrare apare "phone(opțional)". Având în vedere livrarea prin curier numărul de telefon nu ar trebui să fie opțional. Curierii în general contactează clienții telefonic înainte de livrare.
Iar la adresa pentru facturare este obligatoriu. Știu că puteți să folosiți numărul de telefon de aici, dar logic ar fi să fie eventual invers, opțional la adresa pentru facturare(doar dacă adresa de livrare e diferită sau dacă e livrare prin poștă la care presupun că nu ar fi necesar) și obligatoriu la adresa pentru livrare.
2. Ideal ar fi să trimiteți email de confirmare la înregistrarea comenzii. Sau poate trimiteți și mă grăbesc cu părerile, momentan am primit doar confirmare pentru plata online(de la procesatorul de plăți).
Nu știu dacă trimiteți email când expediați comanda, dar menționez să fie sigur :D pentru că și acest aspect ar fi important.
Spor la treabă!
Sper să fie pe placul nostru "Etiopiile" și "stilul" de prăjire.
@prajitoria-buimac.ro
@Buimac
Mulțumesc pentru sugestii.
Am primit comanda ta azi, la ora 15:50
.
Tocmai am terminat de pregatit cafelele tale care vor fi livrate curierului maine.
De regula, facturez și creez awb-uri seara, după producție. Vei primi un email automat cu factura imediat ce ajung la birou.
Aștept cu mult interes recenzia ta.
La Pavoni, Mazzer
Espressoman infocat
Târgu-Mureș
Îmi cer scuze, se pare că m-am bazat prea mult pe gmail și n-am verificat SPAM. Am găsit email-ul pentru confirmarea comenzii, s-a trimis la timp.
Espressoman infocat
bucuresti
Am primit cafeaua, Ethiopia Aricha. Un pic mai prăjită decât cea pe care obişnuiesc să o cumpăr, dar mi-a plăcut rezultatul. Mulţumesc.
Gaggia Classic 2015, Porlex Mini, sita nepresurizata, tamper Joe Frex ø 41
@prajitoria-buimac.ro
@Buimac
Salutare dragi colegi,
Ma bucura sa va anunț ca prețul transportului a scăzut la 14 lei pentru orice comanda. Livrările se fac prin curierat rapid sau Posta Romana (în cazul în care nu va aflați în raza de livrare a curierilor) .
Transportul rămâne inclus la comenzile ce depășesc 100 de lei in Bucuresti și 150 de lei pentru restul țării dar opțiunea plății cu ramburs va fi taxata cu 5 lei, conform tarifelor curierilor.
Va mulțumesc pentru susținere.
La Pavoni, Mazzer
@prajitoria-buimac.ro
@Buimac
Salut comuniitate espressoman,
ma onoreaza sa va anunt intrarea unor noi cafele in oferta Prajitoriei Buimac.
Este vorba despre
-Colombia Los Alpes care impreuna cu
-Guatemala Las Amapolas (ambele cu pret de lista 35lei/250 gr sau 31,5 lei cu reducerea espressoman) si
-
Peru Galito de las Rocas ( 36lei/250gr) formeaza trio-ul de cafele alese pentru ca isi pastreaza caracterul aromatic nativ in pofida prajirii mai "adanci"
Sunt cafele usor de extras, cu crema si corpul generoase si gustul clasic al fiecarei origini.
Detalii despre fiecare in parte gasiti aici:
https://prajitoria-buimac.ro/categorie-produs/cafea/
De asemenea,
Fellow Carter Mug aici.
Extractii frumoase tuturor.
La Pavoni, Mazzer
Espressoman fresh
Bucuresti
SAlut,
Am cautat pe site-ul dvs cafea fara cofeina dar nu am gasit. Nu comercializati tipul acesta de cafea?
Espressoman infocat
Bucuresti
27-07-2020, 14:09
(This post was last modified: 27-07-2020, 14:10 by bemihai.)
Din cate stiu eu, Buimac nu are nici o cafea decofeinizata in stoc in momentul asta.
Espresso: Lelit Bianca, Eureka Mignon XL
Brew: Kinu M47, V60, Kalita Wave, Origami
@prajitoria-buimac.ro
@Buimac
Bună, mulțumesc pentru interesul acordat.
Nu am avut pana acum decafeinizata și nici nu intenționez sa aduc în viitorul apropiat.
La Pavoni, Mazzer
@prajitoria-buimac.ro
@Buimac
Dragi prieteni espressoman,
in perioada 14-21 august prajitoria Buimac se inchide pentru efectuarea concediului obligatoriu :)
Va multumesc pentru intelegere,
extractii reusite tuturor.
La Pavoni, Mazzer
@prajitoria-buimac.ro
@Buimac
Salutari colegi espressoman.
In semn de apreciere pentru sustinerea voastra, incepand cu azi, reducerea de 10 procente dedicata comunitatii, se extinde si asupra produselor din categoria accesorii.
https://prajitoria-buimac.ro/categorie-p...accesorii/
La Pavoni, Mazzer
@prajitoria-buimac.ro
@Buimac
Dragi colegi,
Ma onoreaza sa anunt o noua intrare in oferta de cafea a prajitoriei Buimac.
Este vorba despre
Colombia Geminga, una dintre cele mai imbietor aromate cafele pe care am avut placerea sa le prajesc, cu un profil de gust bine balansat intre corpul mediu si aciditatea placuta, retrogustul fiind dulce si ciocolatiu :). Notele predominante sunt de fructe rosii si usor iz de lichior.
Pretul de lista este de 55 de lei pentru un pachet 250 de grame la care beneficiati de 10% reducere folosind codul dedicat comunitatii espressoman.
Ca de obicei, astept cu interes recenziile voastre.
La Pavoni, Mazzer
@prajitoria-buimac.ro
@Buimac
Buna espressomani,
regret sa va anunt ca reducerea de 10% dedicata comunitatii pentru produsele din categoria accesorii nu mai e valida.
Reducerea pentru cafea ramane activa.
Multumesc pentru intelegere.
La Pavoni, Mazzer
@prajitoria-buimac.ro
@Buimac
22-11-2020, 18:40
(This post was last modified: 22-11-2020, 19:04 by bubucalu.)
Draga comunitate,
ma bucura sa va anunt ca 4 noi cafele au intrat in oferta prajitoriei Buimac.
Este vb despre:
Ethiopia Lelape o cafea minunata, puternic fructata, procesata prin spalare ce totusi imprumuta din notele usor alcoolice specifice procesarilor naturale.
Ethiopia Murzin pare sa se indeparteze aroma clasica de cafea, avand drept rezultat o extractie mai degraba infuzie de mure/dude.
Kenya Muruguru dezvolta o ceasca tipica pentru originea ei, cu corp si dulceata vascoase de melasa si aciditate punctata, citrica precum a unui gem de portocale.
Si
El Salvador Divisadero, o cafea cu un profil aromatic cu adevarat unic, usor straniu datorita unei note condimentate in retrogust.
Initial seduce cu aroma de cacao dar extractia e dominata de aciditatea puternica de fructe exotice si gustul deosebit de complex si bine structurat.
Astept cu interes recenziile voastre,
va multumesc pentru sustinere.
La Pavoni, Mazzer
Espressoman infocat
Lyon
Extrem de aromata Murzim. Foarta buna! Recomand!
@prajitoria-buimac.ro
@Buimac
Salutari dragi colegi forumisti, Prajitoria Buimac s-a mutat de curand intr-un nou spatiu ce-mi permite sa va invit in vizita.
Suntem pe str Icoanei nr 23, Bucuresti in fiecare zi de la 7:30 la 19:30 iar sambata si duminica intre 9 si 17 si va asteptam cu mare drag sa ne treceti pragul.
La Pavoni, Mazzer
Espressoman infocat
Corbeanca
(08-11-2021, 20:01)bubucalu Wrote: Salutari dragi colegi forumisti, Prajitoria Buimac s-a mutat de curand intr-un nou spatiu ce-mi permite sa va invit in vizita.
Suntem pe str Icoanei nr 23, Bucuresti in fiecare zi de la 7:30 la 19:30 iar sambata si duminica intre 9 si 17 si va asteptam cu mare drag sa ne treceti pragul.
Inteleg ca in sfarsit se poate bea o cafea acolo, nu ?
DUO DE/XL/KINU/BRAVO/KRIBLI
past:SAB HX E61/ANFIM
Espressoman infocat
Bucuresti
Felicitari Cosmin si sa fie o aventura frumoasa!
Gaggia Classic Pro PID | Kinu M47 | Sette 270 | Arco
Espressoman Administrator
Bucuresti
Pai saptamana viitoare poate strigam adunarea pe acolo
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan