Espressoman infocat
Targu Mures
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
Aparente...
In interior vezi adevaratul metal din care e facut PF-ul, bronz, si care este unul din cele 3 cele mai folosite si sigure metale in domeniul alimentar, iar afara e doar o poleiala, care se pare ca dumneata o apreciezi in mod deosebit, si care are o mare hiba... in timp se decojeste. De asta nu se aplica si in interior.
Vrei poleiala in cafea?
Espressoman infocat
Targu Mures
(10-05-2024, 20:51)renatoa Wrote: Aparente...
In interior vezi adevaratul metal din care e facut PF-ul, bronz, si care este unul din cele 3 cele mai folosite si sigure metale in domeniul alimentar, iar afara e doar o poleiala, care se pare ca dumneata o apreciezi in mod deosebit, si care are o mare hiba... in timp se decojeste. De asta nu se aplica si in interior.
Vrei poleiala in cafea?
Nu spuneam ca vreau sa arate la interior la fel ca la exterior... Spuneam ca vreau sa fie realizat interiorul dintr-un material mai calitativ, care sa se curete frumos, sa nu ramana pete negre dupa curatare...Iar cand imi fac o cafea sa nu trebuiasca sa vad interiorul acela negru de parca nu ar fi fost curatat de trei ani...
Membru Anonim
Calafat
Îți creezi singur false probleme și ar cam fi cazul să ieși din filmul ăsta. Extracții reușite!
PL043MMI and KINU SIMPLICITY feat ANNA PL41TEM & Staresso Mirage Pro 2023
Espressoman infocat
De
(12-05-2024, 08:26)Iris Wrote: (10-05-2024, 20:51)renatoa Wrote: Aparente..
Vrei poleiala in cafea?
Nu spuneam ca vreau sa arate la interior la fel ca la exterior... Spuneam ca vreau sa fie realizat interiorul dintr-un material mai calitativ, care sa se curete frumos, sa nu ramana pete negre dupa curatare...Iar cand imi fac o cafea sa nu trebuiasca sa vad interiorul acela negru de parca nu ar fi fost curatat de trei ani...
Nu stiu cate cafele ai extras cu acel portafiltru, dar nu pare a fi din inox.
Eu il am din inox inoxidabil si dupa cateva zile intense de probe si cca 1 kg de cafea, arata cat de cat ok la interior.
Te sfatuiesc sa cauti un portafiltru din inox inoxidabil, o sa vezi imediat diferenta de calitate.
ECM Elektronika, ECM S-Automatic 64...
Espressoman infocat
Targu Mures
(12-05-2024, 19:05)ECMuser Wrote: (12-05-2024, 08:26)Iris Wrote: (10-05-2024, 20:51)renatoa Wrote: Aparente..
Vrei poleiala in cafea?
Nu stiu cate cafele ai extras cu acel portafiltru, dar nu pare a fi din inox.
Eu il am din inox inoxidabil si dupa cateva zile intense de probe si cca 1 kg de cafea, arata cat de cat ok la interior.
Te sfatuiesc sa cauti un portafiltru din inox inoxidabil, o sa vezi imediat diferenta de calitate.
Portafiltrul meu este cel original, venit odata cu espressorul Lelit. Il am de un an de zile, a fost folosit la prepararea aproximativ a 4 espresso pe zi...deci cateva kilograme de cafea. Da, stiu ca e normal sa nu mai arate ca in prima zi.
De aceea intrebam de unde as putea cumpara un portafiltru care sa reziste mai bine in timp. Ce am vazut eu de cumparat ar fi tot fabricat de Lelit, ma gandesc ca ar fi aceeasi calitate. Sau nu?!
Espressoman infocat
De
Banuiesc ca este destul de ok calitatea la portafiltrul tau, avand in vedere cat costa tot espressorul:
https://www.barsin24.de/Lelit-Espressoma...d_source=1&gclid=CjwKCAjw0YGyBhByEiwAQmBEWi-1Idwe0d-Haf69pr5cc-Pbqd_kcNV5rOgp_EPJ2rBZmstQ3DUOsRoC_58QAvD_BwE
Eu am dat pe portafiltrul de inox inoxidabil 130 euro, dar este pentru alt espressor.
Cel mai bine este sa te obisnuiesti cu ce ai, atat timp cat functioneaza, conteaza mai putin culoarea din interiorul portafiltrului.
ECM Elektronika, ECM S-Automatic 64...
Espressoman infocat
Targu Mures
(13-05-2024, 01:45)ECMuser Wrote: Banuiesc ca este destul de ok calitatea la portafiltrul tau, avand in vedere cat costa tot espressorul:
https://www.barsin24.de/Lelit-Espressoma...d_source=1&gclid=CjwKCAjw0YGyBhByEiwAQmBEWi-1Idwe0d-Haf69pr5cc-Pbqd_kcNV5rOgp_EPJ2rBZmstQ3DUOsRoC_58QAvD_BwE
Eu am dat pe portafiltrul de inox inoxidabil 130 euro, dar este pentru alt espressor.
Cel mai bine este sa te obisnuiesti cu ce ai, atat timp cat functioneaza, conteaza mai putin culoarea din interiorul portafiltrului.
Multumesc pentru informatii.