Hello There, Guest! Login Register


Pin portafiltru gaggia pure - Perfect Crema Filter Pin

#1
Salutare!

Aveti idee unde mai pot gasi la noi pin-ul de portafiltru de la Gaggia Pure in afara de service?

De pe amazon, cu tot cu transport, ajunge cam scump, iar cei de la service nu-l mai vand separat, doar cu tot cu portafiltru... Sad

Multumesc anticipat,
Mircea


Attached Files Thumbnail(s)
   
 
Reply
#2
Salut,
Dar la ce iti trebuie?
Are rolul de a nu stropi cafea peste tot in momentul cand folosesti site presurizate.
Iti recomand sa-ti iei sita nepresurizata si sa renunti la el, nu vei vedea nici o diferenta, cel putin eu asa am facut la Classic si nici nu mai stiu pe unde este chestia asta de plastic.
Gaggia Classic 2015, Minimoka Demoka GR-0203
 
Reply
#3
(14-12-2018, 16:33)no_one Wrote: Salut,
Dar la ce iti trebuie?
Are rolul de a nu stropi cafea peste tot in momentul cand folosesti site presurizate.
Iti recomand sa-ti iei sita nepresurizata si sa renunti la el, nu vei vedea nici o diferenta, cel putin eu asa am facut la Classic si nici nu mai stiu pe unde este chestia asta de plastic.

Salut,

Ahhh, habar nu aveam, nu este espressorul meu, clar e mai bine fara plasticul ala... Acum m-am uitat si eu putin. Ai vreo recomandare de sita?

Multumesc,
Mircea
 
Reply
#4
Prima sita nepresurizata a venit ca si cadou la espressor, parea o sita ieftina normala, de care gasesti pe la 20ron.
Ulterior am luat-o pe asta : https://www.kfea.ro/barista/sita/ims-b68...dubla-58mm
Nu am vazut nici o diferenta in ceea ce priveste shot-ul, doar estetic arata mai bine si gaurile par mai precise.
Nu mi s-a parut ca sita ar face vreo diferenta.
In schimb sita presurizata te ajuta sa obtii crema din aproape orice cafea.
Trebuie sa spun ca nu am folosit cafea gata rasnita din comert decat maxim o saptamana, in rest am luat doar cafea boabe si o rasneam eu.
Cauta pe net informatii despre dimensiunea sitei care se potriveste pe aparatul tau, diametrul exterior/exterior
Iti recomand sita dubla pe care sa nu arunci banii, eu nu am vazut diferenta. Si sita dubla 12-18gr , mi-am luat si simpla 6-9gr dar nu o gasesc foarte practica, mi se pare mai ok sa-mi fac un espresso dublu decat sa folosesc sita simpla.
Poate te ajuta acest filmulet : https://vimeo.com/38804691
Gaggia Classic 2015, Minimoka Demoka GR-0203
 
Reply
#5
(14-12-2018, 18:31)no_one Wrote: Prima sita nepresurizata a venit ca si cadou la espressor, parea o sita ieftina normala, de care gasesti pe la 20ron.
Ulterior am luat-o pe asta : https://www.kfea.ro/barista/sita/ims-b68...dubla-58mm
Nu am vazut nici o diferenta in ceea ce priveste shot-ul, doar estetic arata mai bine si gaurile par mai precise.
Nu mi s-a parut ca sita ar face vreo diferenta.
In schimb sita presurizata te ajuta sa obtii crema din aproape orice cafea.
Trebuie sa spun ca nu am folosit cafea gata rasnita din comert decat maxim o saptamana, in rest am luat doar cafea boabe si o rasneam eu.
Cauta pe net informatii despre dimensiunea sitei care se potriveste pe aparatul tau, diametrul exterior/exterior
Iti recomand sita dubla pe care sa nu arunci banii, eu nu am vazut diferenta. Si sita dubla 12-18gr , mi-am luat si simpla 6-9gr dar nu o gasesc foarte practica, mi se pare mai ok sa-mi fac un espresso dublu decat sa folosesc sita simpla.
Poate te ajuta acest filmulet : https://vimeo.com/38804691

Super, multumesc mult!
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)