Espressoman infocat
Timisoara
21-03-2020, 15:43
Salutam,
Stie cineva de unde se pot comanda la noi piese pentru un Gaggia Classic din 2007? Am reusit sa stric group head-ul
:D sa il deformez si acum curge apa ca din fantana arteziana. Este cumva cineva prin Timisoara care se ocupa de service pentru espressoare?
Mersi
Gaggia Classic 2007 + PID / Niche Zero
Espressoman infocat
Timisoara
Am gasit cred:
www.saeco-service.ro
Am mai gasit si ceva site-uri pe afara.
Mersi
Espressoman infocat
Timisoara
Se pare ca nu este pe stoc si nici nu se aduc momentan, stie cineva sau are cineva un group head de gaggia classic 2007? Mersi
Espressoman infocat
Brasov
Salutari.
Incearca la
https://www.bluestarcoffee.eu/ astia sunt din Irlanda. grupul este 85 euro.
sau
https://www.mag-pro.ro/ astia sunt din Romania
Sa auzim de bine.
Tavi
Gaggia Classic 2012 / IMS Shower screen / Brass shower holder / OPV 9 bar / VST 18gr / Bottomless PF / 58mm Motta tamper / 58mm Motta leveler tool / Rancilio Silvia steam wand / Niche Zero
Espressoman infocat
Timisoara
Salutari,
Am gasit si luat din Anglia unde a fost cam tot pe acolo ca pret, rezolvat si totul merge perfect.
La Mag-Pro nu aveau dar am luat de la ei alte chestii in completare.
Mersi
PS: Se poate inchide topicul
Espressoman infocat
Iasi
Buna ziua, stie cineva daca se ptriveste alt dispersor 2 cai pentru un portafiltru de gaggia classic?
Isomac Tea II, Sette 30, Kinu Phoenix, OCD Lelit
Espressoman fresh
Focsani
Salutare,
M-am "pricopsit" de curand cu un Gaggia Espresso de prin anii '90(cred) si as vrea sa stiu daca am vreo sansa sa gasesc un set de garnituri si robinetul/rotita de abur caci este crapat.
Acesta este modelul.
Multumesc
Espressoman infocat
Rm. Valcea
Se potrivesc o-ringuri, garnitura de grup și cea de la boiler de Classic pre 2015.
Ca sfat, dacă desfaci boilerul sa nu îl cureți mecanic, doar cu soluție. Dacă se zgârie statul de oxid din interior vei avea gust metalic.
Brasilia Club, Kinu Simplicity, Comandante, Kingrinder P0, Mignon Specialita.
ex: Gaggia Espresso, Color; Quamar T80, Macap M2D, Feldgrind 2.
Espressoman fresh
Focsani
(09-09-2020, 22:11)Zaheyu Wrote: Se potrivesc o-ringuri, garnitura de grup și cea de la boiler de Classic pre 2015.
Ca sfat, dacă desfaci boilerul sa nu îl cureți mecanic, doar cu soluție. Dacă se zgârie statul de oxid din interior vei avea gust metalic.
Multumesc mult! Raman dator