Welcome Back Log In Create Account

Mazzer Philos schimbare cutite

Buna ziua, 

Am un Mazzer Philos de 2 luni si sunt foarte multumit de produs.

Din curiozitate am dorit sa incerc cutitele SSP Sweet Lab v3, insa intampin o dificultate in inchiderea completa a rasnitei. Stiu ca exista o diferenta de grosime intre cutitele mazzer si cele SSP, insa din ce am vazut la Lance si Aramse, ele sunt compatibile si nu au mentionat niciunul problema pe care o intampin eu acum. Am sa va las o poza si sunt curios daca cineva imi poate oferi un sfat, unde gresesc si cum as putea corecta?, multumesc anticipat!

[Image: qBPH4en.jpeg]

Reply
Ai încercat să dai către mai mare? La philos rămâne setarea la demontarea râșniței și poate aia e cauza.
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Reply
(08-01-2025, 17:50)adiszep Wrote: Ai încercat să dai către mai mare? La philos rămâne setarea la demontarea râșniței și poate aia e cauza.

Asta nu am incercat, dar cand am inchis din cele 2 suruburi rasnita, la inchiderea maxima nu functiona si a trebuit sa las deschiderea umpic mai mare ca sa pot incerca cutitele. Faza este ca la felul cum arata gap-ul ala din poza, rasnita este utilizabila, dar la cea mai mica bruscare, se ating cutitele, asa ca am scos momentan si am pus cutitele originale inapoi sa imi fac niste cafele. 

Probabil ma las pagubas si raman cu ce am:)).

Reply
Nu am înțeles… dai-i către mai mare, montează cuțitele și vezi dacă se închide complet. Dacă se închide atunci fă-i din nou zero-ing. Cred ca găsești pe youtube. Nu cred ca e ok sa o folosești dacă nu e complet închisă.

Reply
Nu am folosit-o asa. Am mentionat ca am revenit la cutitele originale mazzer si inchiderea a fost completa cum era normal sa fie, dar pe cele ssp nu le-am folosit in situatia prezentata in poza.

Reply
Cum e rasnita per total?

Reply
(09-01-2025, 09:54)Srazvan Wrote: Nu am folosit-o asa. Am mentionat ca am revenit la cutitele originale mazzer si inchiderea a fost completa cum era normal sa fie, dar pe cele ssp nu le-am folosit in situatia prezentata in poza.

Fă cum ți-am recomandat. Da mult mai mare când faci schimbarea

(09-01-2025, 10:23)neaDorel Wrote: Cum e rasnita per total?

Eu am testat-o putin (2 zile max 10 shoturi) și mi se pare foarte ok.

Reply
(09-01-2025, 10:23)neaDorel Wrote: Cum e rasnita per total?

Pentru mine este o rasnita foarte buna, calitativ construita, consistenta; retentia la rasnita mea personala este extrem de scazuta; nu am mai curatat-o de vreo luna si cand am deschis pentru curatare am fost uimit de cat de putine reziduri erau. Ca workflow este foarte placuta. Spatiul ocupat este cam mare. Ca si gust, depinde de tine ce iti place si ce vrei; am cutitele i200d si pentru cafele medium-light/light sunt foarte multumit.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)