Hello There, Guest! Login Register


Masina de paine

#31
Dar cand incalzesti ditamai espressorul pentru 50 ml de cafea e mai exonomic...?
Quamar M80DR, M47 Phoenix, ex-M38, ex-PL043MMI, Brikka, ibric, AeroPress... and V60/Hario Buono
 
Reply
#32
Nu stiu daca la foietaje se merge cu cuptorul incins...  Confused
Am acum niste melcisori grecesti, unde scrie clar: direct din congelator in cuptorul neincins, pus la 200 grade si tinut 25 minute.
Presupun ca in primele 10 minute se face decongelarea, care nu e indicat sa fie brusca... Huh  la aluatul de paine se vorbeste chiar de 6 ore !
 
Reply
#33
Pt patiserie congelata in principiu se procedează în felul urmator:
Decongelare la temperatura camerei 20-30min
Coacere in cuptor încins, timpul si temperatura este variabila, depinde de produs dacă e cu sau fara umplutura.
Ex: croissant cu unt - decongelare - 30 min - coacere 16 minute, 190 grade
Pain au chocolat - decongelare 30 min -coacere 10 min, 180 grade
. Foietaj cu visine - decongelare 10 min - coacere 18 min 185 grade
De pe fișa tehnică a producătorului, pentru produse patiserie gen Mega, Lidl, Kaufland
PL41TEM; Kinu Pheonix  
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)