Hello There, Guest! Login Register


Mahlkönig 65s GBW

#1
Salut, ma intereseaza daca cineva are informatii despre Mahlkönig 65s GBW. Rasnita folosita in prezent e Eureka Atom 75.  https://www.mahlkoenig.de/products/e65s-gbw

Rasnita va fi folosita doar acasa, undeva intre 5 si 20 Espresso pe zi. Single Dosing nu ma intereseaza.

Merci,
 
Reply
#2
Nu ești mulțumit de eureka? Nu am testat 65S-ul, pot spune că o râșniță cu cuțite plate de 75mm oferă o claritate mai mare in comparație cu una de 65mm. Am avut un quamar și scotea shoot-uri foarte clare dar am vândut-o pentru  că era pentru domeniul comercial și ideal e sa fie folosita cu boabe in hooper. Daca treci la E65GBW o să ai un workflow mult mai ușor dar până la urmă e o râșniță pt horeca și poate mai bine te-ai orienta spre SD. Uită-te la lagom p100 poate îți face cu ochiul
Lelit PL162T(Bianca), XL, Comandante(Red Clix), V60, Aeropress, Moka, Ibric Soy, Chemex, April Brewer, Origami
 
Reply
#3
(27-06-2021, 14:19)Tiranator Wrote: Nu ești mulțumit de eureka? Nu am testat 65S-ul, pot spune că o râșniță cu cuțite plate de 75mm oferă o claritate mai mare in comparație cu una de 65mm. Am avut un quamar și scotea shoot-uri foarte clare dar am vândut-o pentru  că era pentru domeniul comercial și ideal e sa fie folosita cu boabe in hooper. Daca treci la E65GBW o să ai un workflow mult mai ușor dar până la urmă e o râșniță pt horeca și poate mai bine te-ai orienta spre SD. Uită-te la lagom p100 poate îți face cu ochiulSalut. sunt multumit cu Eureka, nu imi place designul si partea de plastic din fata, precum si faptul ca e deja pe piata de ani buni, si ar trebui un update. As fi luat Helios 80 sau 65, dar sunt din nou mult prea mari si mult mai galagioase. 
Ma tenteaza Mahlkönig 65 ca rasnita principala, cu o utilizare simpla ca se poata descurca si prietena mea. SD nu am incercat si nu ma tenteaza inca, dar daca ar fi sa incerc, as lua atunci o a doua rasnita gen Niche.

Din fire sunt cam lenes, si e prea multa munca pentru SD. de fapt si trecerea la o rasnita mai mare a fost tot asta...economia de timp. intre 20 secunde cum aveam la Mahlkönig Vario (Baratza) si 4 secunde la Atom e mare diferenta. Tot dupa criteriul `timp`mi am ales si Espressorul.

Lagom imi face desigur cu ochiul...Smile)
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)