Hello There, Guest! Login Register

Magazin de incredere pentru accesorii?

Salutare, am primit cadou de ziua mea un espressor (Sage Bambino) si o rasnita electrica (Sage Dose Control Pro). Sunt super recunoscator pentru aceste cadouri si am zis sa intru si eu mai bine in acest hobby. Momentan ca sa ma obisnuiesc cu espressorul mi-am luat niste boabe cu data de expirare si nu proaspete si am zis ca intre timp sa imi comand niste accesorii si dupa o cafea decenta.

Ce site/magazin recomandati? Incerc sa caut pe multe site-uri si nu gasesc un inel de dozare de 53 mm sau un WDT la preturi decente (nu 100-150 plus unealta). Voiam sa cumpar un cantar electric cu gradatie de 0.1g (am gasit pe la emag la pret decent) un inel de dozare, un WDT si un tamper, deoarece cel cu care a venit espressorul e aproape inutilizabil.

Reply
Recomand Barshaker ca magazin, am luat un inel de dozare de 53mm Joe Frex de la ei. cred ca 60 de lei a fost.

Reply
Recomand sa faci la colegul de forum Dijon (proiecte DIY).
PL043MMI and KINU SIMPLICITY feat ANNA PL41TEM & Staresso Mirage Pro 2023

Reply
Barshaker e super. Sînt serioși, rapizi și au prețuri bune, plus reduceri pentru membrii forumului. Dar nu sînt singurii. Cam toate magazinele care activează în branșa asta sînt bune. Am avut, de exemplu, experiențe foarte bune și cu Artisan Coffee. Și mai sînt și altele care au recenzii bune.

Cîntarul... îți recomand să iei unul gîndit pentru cafea, chiar dacă găsești mai simple și mai ieftine pe eMag. Prin "gîndit pentru cafea" înțeleg să aibă măcar cronometru în paralel cu cîntarul, dacă nu și alte funcții. 
În vîrful lanțului trofic se află Acaia - cele mai precise, repetabile și, mai ales, cele mai rapide. Și cu cele mai multe funcții. Dar, evident, și cele mai scumpe. De meritat, merită, nu-i vorbă. Merită fiecare leuț. Dar sînt mulți leuți.
La capătul opus îți poți face foarte bine treaba și cu unul ca ăsta:
https://barshaker.ro/brew-bar-1/Drip-Sca...al-3kg-PRO
O să răspundă puțin mai lent la schimbări, dar te obișnuiești și te adaptezi (de exemplu, oprești extracția (sau turnarea, dacă faci filtru) cînd el arată cu cîteva grame mai puțin decît targetul tău).
Sette 270Wi, Niche Zero, Kinu M47 Classic, Comandante C40. Plus un V60 pentru ele.

Reply
Cum arata tamperul inutilizabil de 53 ?

Reply
(06-03-2024, 18:57)palabog Wrote: Salutare, am primit cadou de ziua mea un espressor (Sage Bambino) si o rasnita electrica (Sage Dose Control Pro). Sunt super recunoscator pentru aceste cadouri si am zis sa intru si eu mai bine in acest hobby. Momentan ca sa ma obisnuiesc cu espressorul mi-am luat niste boabe cu data de expirare si nu proaspete si am zis ca intre timp sa imi comand niste accesorii si dupa o cafea decenta.

Ce site/magazin recomandati? Incerc sa caut pe multe site-uri si nu gasesc un inel de dozare de 53 mm sau un WDT la preturi decente (nu 100-150 plus unealta). Voiam sa cumpar un cantar electric cu gradatie de 0.1g (am gasit pe la emag la pret decent) un inel de dozare, un WDT si un tamper, deoarece cel cu care a venit espressorul e aproape inutilizabil.

Diverse accesorii printate 3d - executate ireprosabil, wdt, inel, statie tampare, etc
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...-hopper-SD
Tamper gasesti la barshaker, edream, kfea..
Lelit Bianca V3, Cafflano Kompresso, V60, Aeropress, Niche Zero, Kinu Simplicity
Past # Lelit 042 Emi +Pid,

Reply
Salut!
Desi vi se poate parea bizar, am nevoie de o recomandare pentru un lucru banal: kit de curatare PL9201- de unde as putea sa il achizitionez fara mari batai de cap? 
Am plasat comanda la caffemagia, la espresshop si la cremaperfecta (parca...) si nici unul dintre magazinele online nu a raspuns/livrat. 
Aveti vreo sugestie-alta decat Amazon...:)

Reply
Ce-i asa mare greutate...trimiti formularul corespunzator din sectiunea de reduceri (pentru Lelit formularul 1), scrii codul kit-ului de curatare si in cateva ore iti confirma ei reducerea de 10%.
La fel si pentru Barshaker sau Tastecrafters, site-uri cu o multime de review-uri in forum (pro si contra) in sectiunile dedicate si reducere aferenta.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan

Reply
(09-03-2024, 00:02)Lyvyoo Wrote: Ce-i asa mare greutate...trimiti formularul corespunzator din sectiunea de reduceri (pentru Lelit formularul 1), scrii codul kit-ului de curatare si in cateva ore iti confirma ei reducerea de 10%.
La fel si pentru Barshaker sau Tastecrafters, site-uri cu o multime de review-uri in forum (pro si contra) in sectiunile dedicate si reducere aferenta.

Merci mult !!

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)