06-03-2024, 18:57
Salutare, am primit cadou de ziua mea un espressor (Sage Bambino) si o rasnita electrica (Sage Dose Control Pro). Sunt super recunoscator pentru aceste cadouri si am zis sa intru si eu mai bine in acest hobby. Momentan ca sa ma obisnuiesc cu espressorul mi-am luat niste boabe cu data de expirare si nu proaspete si am zis ca intre timp sa imi comand niste accesorii si dupa o cafea decenta.
Ce site/magazin recomandati? Incerc sa caut pe multe site-uri si nu gasesc un inel de dozare de 53 mm sau un WDT la preturi decente (nu 100-150 plus unealta). Voiam sa cumpar un cantar electric cu gradatie de 0.1g (am gasit pe la emag la pret decent) un inel de dozare, un WDT si un tamper, deoarece cel cu care a venit espressorul e aproape inutilizabil.
Ce site/magazin recomandati? Incerc sa caut pe multe site-uri si nu gasesc un inel de dozare de 53 mm sau un WDT la preturi decente (nu 100-150 plus unealta). Voiam sa cumpar un cantar electric cu gradatie de 0.1g (am gasit pe la emag la pret decent) un inel de dozare, un WDT si un tamper, deoarece cel cu care a venit espressorul e aproape inutilizabil.