Welcome Back Log In Create Account

Poll: Ce model ati alege?
You do not have permission to vote in this poll.
Macap M42M
55.56%
5 55.56%
Compak K3 Touch
22.22%
2 22.22%
alt model in limita de pret a celor de mai sus
22.22%
2 22.22%
Total 9 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Macap M42M vs. Compak K3 Touch

Buna seara,

As dori sa achizitionez una din urmatoarele 2 modele de rasnita:
Macap M42M
sau
Compak K3 Touch

Despre Macap M42M am citit comentariile de aici si toate par pozitive. Despre Compak K3 nu prea am gasit nicio informatie pe forum. Chiar si Liviu zicea ca ar vrea sa o testeze dar nu cred ca a reusit inca.

Voi pe care ati recomand-o?

Vreau sa inlocuiesc modelul pe care il am acum.

Multumesc,
Gaggia Classic + PID Espressuino + steam rancillio V3 + preaheating coil + sita dus IMS + manometru + OPV Bezzerra / Ascaso I-mini i1 / tamper ESPRO 58,4 mm

Reply
Eu de 1 an de zile o am, sunt extrem de multumit de ea.Daca ai nevoie de alte detalii sau intrebari lasa-mi un mesaj privat.
Poti arunca un ochi si pe topicul cu Macap M42 unde s-au facut ceva recenzii.
Lelit Bianca, Eureka Helios 80, Lelit Pl481A, PL121 plus, Acaia Lunar, Bravo Tamper.
Past: Lelit PL81T, Hario Skerton, Macap M42M

Reply
Salut Cosmin,

Da, am citit topicul despre Macap M42M. Si am discutat si cu tine referitor la produsele pe care le vinzi tu dar, din pacate, nu am reusit sa cadem de acord.

Intre timp, am mai citit cate ceva si imi surade si Compak-ul dar nu ma pot decide care din ele ar fi mai ok. 

O sa mai citesc review-urile de pe alte site-uri din afara dar poate aflu si parerea utilizatorilor de aici. 

Multumesc,
Gaggia Classic + PID Espressuino + steam rancillio V3 + preaheating coil + sita dus IMS + manometru + OPV Bezzerra / Ascaso I-mini i1 / tamper ESPRO 58,4 mm

Reply
(30-03-2019, 00:22)kimi_ro Wrote: Salut Cosmin,

Da, am citit topicul despre Macap M42M. Si am discutat si cu tine referitor la produsele pe care le vinzi tu dar, din pacate, nu am reusit sa cadem de acord.

Intre timp, am mai citit cate ceva si imi surade si Compak-ul dar nu ma pot decide care din ele ar fi mai ok. 

O sa mai citesc review-urile de pe alte site-uri din afara dar poate aflu si parerea utilizatorilor de aici. 

Multumesc,
Parerea mea e sa iei legatura cu Razvan de la Dalla Corte si sa mergi sa o vezi in shoowroom sa o testezi etc. Doar asa iti poti face o parere reala si nu doar recenzii si videouri pe youtube. Si poate prinzi pe cineva cu M42 in Bucuresti sa faceti o comparatie, succes.
Lelit Bianca, Eureka Helios 80, Lelit Pl481A, PL121 plus, Acaia Lunar, Bravo Tamper.
Past: Lelit PL81T, Hario Skerton, Macap M42M

Reply
La sugestia lui Liviu eu am ales dintre macap m42m și lelit pl72  compak k3 touch :) E luata în blind trebuie sa o primesc săptămâna viitoare, dacă mai ai răbdare pana atunci...
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
Da, discut deja si cu Razvan :)

Reply
Cred ca e o alegere buna mai ales ca Liviu și Răzvan au ceva experienta și au testat multe rasnite, mie îmi trebuie predominant ptr cafelele Light prăjite care îmi rup mana pe kinu.
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
pai tocmai partea cu light ma streseaza un pic, mai ales din cauza acestei postari

Reply
(30-03-2019, 00:37)kimi_ro Wrote: pai tocmai partea cu light ma streseaza un pic, mai ales din cauza acestei postari

Irelevant, e foarte ușor de desfăcut și din enunț nu reiese decât ca nu mai iese cafeaua.... Și sunt mai multe modele de k3. Eu nu îmi bat capul dacă am rasnit cu mazzer Kochere și yrga o sa meargă și k3.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)