Hello There, Guest! Login Register

MHW-3Bomber Tamper dinamometric + Nivelator gravitational 58.35mm + accesorii

Accesoriile sunt noi/ca noi, descrieri mai jos.

*Nivelator -200ron +cutie originala
*Tamper -180ron +cutie originala
*Suport -50ron +cutie originala
*Oglinda baza magnetica reglabila pivot 40ron +cutie originala
*Cupe boabe cafea:
-lemn -50lei +cutie originala
-portelan alb -30ron
-portelan gri -40ron
*Unealta WDT lemn cu 8 ace -25lei
*Unealta WDT printata 3D din cel mai cunoscut proiect de pe Thingiverse - 9 Prong Espresso Distribution Tool WDT by Espresso Aficianados Discord -35ron +suport magnetic inclus

Nivelator gravitational MHW-3Bomber cu inel flotant, cel mai nou si mai avansat/evoluat model, nu ai cum sa il asezi stramb pe portafiltru si nu ai cum sa pui prea multa presiune, niveleaza pe greutatea lui, nu se regleaza nimic la el. Diametru 58.35mm

Tamper dinamometric MHW-3Bomber arc 30lbs. sistem patentat, face un click cand se atinge presiunea de apasare. Adancime autoreglabila, nu se regleaza nimic la el, nu ai cum sa il asezi/presezi stramb sau prea tare. Baza ripple. Diametru 58.35mm

Unealta WDT printata 3D din cel mai cunoscut proiect de pe Thingiverse - 9 Prong Espresso Distribution Tool WDT by Espresso Aficianados Discord.
- Este cea mai practica, eficienta si accesibila unealta WDT pe care am testat-o si la care am ramas.
- Contine 8 ace diametru 0.35mm, fiind cel mai bun compromis intre rigiditate si cat de mult misca particulele de cafea.
- Vine cu clema cu 4 magneti, 2 in suport si 2 in fata care cresc forta de atractie.
- Poate sa prezinte mici imperfectiuni, este printat 3D.
In progress.. :smile:

Reply
Pune te rog si poze cu ele.
As fi interesat de oglinda.
Flair 58 | Eureka Atom 75mm | Fellow Ode + SSP | Comandante MK3 | Acaia Pearl S | V60 | ThirdWaveWater

Reply
Salut.

vreau tamperul, marti ajung in bucuresti. Potriveste pe gaggia classic pro?

Si WDT, as vrea sa il vad

Reply
Credeti-ma ca incerc de ceva timp sa urc poze :)

Reply
Postimages.org și pui aici linkurile sau linkul la toată galeria
Flair 58 | Eureka Atom 75mm | Fellow Ode + SSP | Comandante MK3 | Acaia Pearl S | V60 | ThirdWaveWater

Reply
Vreau sa cred ca am totusi niste cunostinte in domeniul IT, nu-mi apare editorul de cod sursa..
Link catre galerie https://postimg.cc/gallery/g6tJHvj

Reply
Salutare. Daca nu se leaga nimic pe oglinda, as vrea sa o iau eu.

LE: De fapt, nu pica pe culoarea lemnului :( Scuze!
Home: Linea Micra, Niche Zero
Away: Aeropress, Origami, Comandante Mk4

Reply
Nu reusesc de nicio culoare sa pun thumbnails sau imagini, aveti link-ul la galerie mai sus https://postimg.cc/gallery/g6tJHvj

Reply
ca sa pui poze, apasa pe butonul negru cu un i in centru : [Image: bo46SNA.png]
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Staresso Mirage Pro | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso

Reply
Multumesc de info, tot ca link-uri apar.. Apropo, maine este promotie cu transport gratuit pe olx cu fancourier, daca vrea cineva ceva, astept PM si va trimit numar de telefon.
Am incercat totusi sa structurez imaginile, va dati seama din denumiri. Link album: https://postimg.cc/gallery/5MXyQ7b

[Image: ansamblu.jpg]
[Image: cupe.jpg]
[Image: Tamper-Nivelator1.jpg]
[Image: Tamper-NIvelator.jpg]
[Image: oglinda.jpg]
[Image: wdt3d.jpg]
[Image: wdt3dagatat.jpg]
[Image: wdt3dkit.jpg]
[Image: tamper1.jpg]
[Image: nivelator1.jpg]

Reply
Din păcate oglinda nu poate fi adaptată la flair. O las pentru cine urmează.

Reply
(18-07-2024, 17:03)acristianlucian Wrote: Salut.

vreau tamperul, marti ajung in bucuresti. Potriveste pe gaggia classic pro?

Si WDT, as vrea sa il vad

Tamperul pleaca la acristianlucian, restul valabile.

Reply
Salut, 

Vreau eu aceste produse:
*Suport -50ron +cutie originala
*Oglinda baza magnetica reglabila pivot 40ron +cutie originala
*Cupe boabe cafea:
-lemn -50lei +cutie originala

Iti las PM cu datele de livrare
Rocket R58 + Starseeker AK74 + Hottop

Reply
Inca este transport gratuit pe olx, au mai ramas asa:
*Nivelator -200ron +cutie originala
*Cupe boabe cafea:
-portelan alb -30ron
-portelan gri -40ron
*Unealta WDT lemn cu 8 ace -25lei
*Unealta WDT printata 3D din cel mai cunoscut proiect de pe Thingiverse - 9 Prong Espresso Distribution Tool WDT by Espresso Aficianados Discord +suport magnetic inclus -35ron

Reply
S-a dat si nivelatorul, au mai ramas cele doua cupe de portelan (alb si gri).

UP cu WDT printat 3D, mai am cateva bucati, sunt pur si simplu geniale, eu a trebuit sa fac mai multe bucati ca nu am putut doar 1, mi-a luat cateva ore doar sa le verific si sa le finisez, sa lipesc magnetii la fata, sa slefuiesc etc. Pare o prostie din plastic dar eu am fost absolut impresionat de la prima utilizare. Este incomparabil cu o unealta de genul celei din lemn din anunt, se poate compara doar cu alta unealta similara ca design si cu ace de 0.35mm, cel mai bun compromis intre rigiditate si cat de mult misca cafeaua in portafiltru. Eu am avut inclusiv WDT rotativ din ala de zici ca e nava spatiala si cand l-am testat pe asta din plastic, m-am intrebat de ce imi complicam viata aiurea. Acum nu toata lumea trebuie sa fie de aceeasi parere cu mine dar eu unul sunt super incantat. Pana si forma, greutatea, felul cum sta in mana, suportul, totul este foarte bine gandit.
Pretul de 35ron este mai mult simbolic pentru munca depusa sa le pregatesc, sunt finisate, toate gaurile verificate, magnetii lipiti la fata in suport, trebuie doar sa bagati acele si sa infiletati capacul (cine vrea poate sa slefuiasca varfurile ca sa nu intepe).

Poze WDT
[Image: IMG-1200.jpg]

[Image: IMG-1203.jpg]

[Image: IMG-1204.jpg]

[Image: IMG-1205.jpg]

[Image: IMG-1209.jpg]

Cele 2 cupe ramase:
[Image: IMG-1210.jpg]

Reply
Mai am cateva WDT-uri disponibile, pot trimite gratuit prin FAN curier in perioada 21-23 August (pana vineri)

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)