Welcome Back Log In Create Account

Lelit PL91T Victoria sau PL92T Elisabeth

Salut, vreau sa fac un upgrade de la Gaggia Classic Pro la Lelit PL91T. E destul de mare diferenta intre cele doua ca performante ca sa merite upgrade-ul sau ar trebui sa trec direct la PL92T Elisabeth sau la Mara X ca sa vad o imbunatatire? Folosesc o Eureka Mignon ca rasnita momentan si la unele cafele light roast daca fac macinatura destul de fina ca sa am o extractie buna, Gaggia se chinuie sa scoata ceva, daca fac macinatura o idee mai mare deja nu mai iese nimic. M-am jucat si cu cantitatea si cu macinatura dar tind sa cred ca e limita espressorului (sau a celui care il manuieste poate :)) Dar experienta de a avea bar cativa ani la rand si a unui espressor profesional (unde indiferent cat de fin macinam, tot aveam extractie) ma face sa cred ca totusi nu e destul de puternic espressorul. 
Mersi de sfaturi!

Reply
Salut Smile am vrut sa iti las PM dar vad ca nu ti-s activate.
Daca cumva te hotarasti la un Elizabeth, putem cumpara impreuna 2 espressoare Elizabeth cu 10% reducere acum de BF. Si eu vreau sa iau un Elizabeth si oferta de 10% este doar la 2 espressoare la fel sau un espressor + rasnita G-iota/Ceado/Lelit. 
P.S. Sunt din Cluj  :D
#Lelit PL92T Elizabeth + G-iota DF64
Past: #Lelit PL41TEM + Lelit PL043MMI

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)