Hello There, Guest! Login Register


Lelit PL81T si PL91T

Ca sa nu amestecam lucrurile, pentru probleme legate de aceste modele si rezolvarea lor ori pt discutii generale, ramanem pe acest topic. Pentru service exista topic dedicat, unde am mutat o parte din postari.
#Lelit Bianca #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Past: #Expobar Brewtus IV #Mahlkonig Vario K30 
 
Reply
(20-08-2021, 12:00)Dan_R Wrote: Multumesc pentru raspuns. Nu am reusit prin strangere, voi incerca sa cumpar o garnitura de undeva sau metoda ta. Ajung sa fac pe instalatorul.
La duza scapa tot pe la garnitura, voi incerca la fel.

@talexandrui, poti rezolva problema de la imbinarea duzei cu aparatul, fie prin strangerea usoara a piulitei cu o cheie fixa de 21 (sper sa nu gresesc si sa fie de 19), iar daca acolo picura in continuare, desfa piulita si pune un snur teflonat sau banda teflonata pe filet (eu agreez mai mult snurul teflonat). Referitor la picurarea stutului, fa-ti un obicei ca la pornirea aparatului, sa pornesti si pompa pana curge apa pe grup (nu stiu daca la modelul tau nu este cumva cu umplere automata a boilerului) si in acelasi timp deschide robinetul de abur si apoi inchide-l (asa rezolvi picurarea pe duza).  Sper sa-ti fie de ajutor.
 
Reply
...
 
Reply
Ieri am facut si eu OPV mod. Inainte cu sita blind pe manometru imi arata 11bar, si l-am setat la 10 acum, pentru a avea la portafiltru 9, asa cum am citit aici. Pot spune ca este o diferenta destul de mare si m-a ajutat cu channelingul. Este o operatiune destul de usor de facut.
Lelit PL81T Grace | DF64 | Timemore Black Mirror 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)