Welcome Back Log In Create Account

Lelit PL81T best buy??

Salut! Dupa ce am citit destul de mult din continutul care se regaseste pe forum din pacate nu am reusit sa imi formez inca un raspuns clar in legatura cu urmatoarea intrebare si anume:

Pentru un buget de maxim 2500 de ron este altceva mai bun/recomandat decat Lelit 81T? (Conditia este sa fie nou,deci variantele second nu sunt luate in discutie)

Multumesc anticipat pentru oricare viitor raspuns!

Reply
Salut.

Depinde de ceea ce te interesează.

Best buy este un PL41TEM, dar PL81T are niscaiva avantaje cum ar fi:

- aspect mai modern;
- spațiu suplimentar între grup și tray, deci intră un cântar mai gros sub cești;
- PID mai nou;
- boiler ușor îmbunătățit;
- funcție de umplere automată a boiler-ului după spumare, deci te scutește de un pas în workflow.

Diferența de 400 de lei (la BF) dintre 41TEM și 81T este minoră dacă ai buget. Pe de altă parte, dacă nu ai buget, ăia 400 de lei îți cumpără 70% dintr-un Kinu Phoenix la mâna a doua. :)
Lelit PL41LEM + Ascaso, Bialetti Venus 6, Bialetti Preziosa, Kinu M47 Classic

Reply
Multumesc pentru raspuns.In legatura cu rasnita am cumparat de curand o pl043mmi pentru ca mi s-a parut mai comod de folosit decat una manuala si a fost la un pret foarte bun..deci o sa incerc sa o folosesc o perioada cel putin la inceput,dar am nevoie si de un espressor ceva mai decent in acest buget de maxim 2500 de lei. Deja am comandat pl 81t intre timp si sper sa fiu multumit de alegerea facuta (o sa fie folosit pentru espresso si cappuccino 1-2/zi)

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)